Nek*d nem fura amikor ilyen fiatal 18-20 éveseket dolgozni látsz?
"Jajistenem.. a diploma nem pénz kérdése, nagyon kevesen vannak, akik tényleg olyan szegények, h nem tehetik meg. Ez kifogás. Ugyanúgy, mint mikor a pénz miatt nem házasodnak."
Teljesen egyetértek! Ha valaki annyira rászoruló és jól tanul, már az ösztöndíjakból, albérlet/kollégium támogatásból+kisebb munkákból megél.
Szerintem nem gáz. Nem mindenkit támogat a családja 25 éves koráig! Azoknak is kell élniük!
20 évvel ezelőtt ezen senki meg sem ütközött. 20 éves korban már családos volt a fiatalság. Anyum is akkor hozott világra engem. És dolgozott is, már rég.
Szóval nem értem a problémád.
Nem kellene ilyenek miatt vitázni...
Hiszen ha diplomás vagy akkor telítve van a szakmád vagy túlképzett vagy és azért nem vesznek fel egy gyárba...ha meg szakmunkás vagy akkor lenéznek,hogy biztos buta volt a tanuláshoz...ezért is nincs egy jó kőműves,mert a szakmunka le van nézve és nincs megfizetve!A probléma ott kezdődik,hogy nincs munkahely,így a gyárak tele vannak betanított munkásokkal,akiknek olyan szakmájuk van,ami mások szerint hiányszakma...
A szakmunkást nem fizetik meg rendesen,a diplomással nem foglalkoznak ha nincs kiépített haversága a nagyfőnökökkel!Mindenki a pénzre hajt és ez érhető,ezért van annyi diplomás,mert a szakmunka már régóta le van nézve...a diploma a minden sok fiatal számára!Gazdagságot remél belőle,de ez csak addig tart,amíg el nem végzi a sulit és rádöbben,hogy a mekin kívül nem sok minden van.
Aki meg jogot tanul az ne örüljön annyira,mert nem lesz lassan olyan ember akit a válás után ki akar semmizni a másik fél,ugyanis felélik a vagyonukat lassan és 100 ft-ért fognak veszekedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!