Nek*d nem fura amikor ilyen fiatal 18-20 éveseket dolgozni látsz?
Meggyőződésem és a családomból kiindulva 2 fiatal is van akiket otthonról kiraktak 20 és 19 évesek, Ők maguk mondták h biztosan nem mennének önszántukból dolgozni még most, inkább tanulnak még 1 kicsit.
Sajnos sok a szemét szülő, és ahelyett hogy azt mondaná a gyereknek hogy ráérsz még dolgozni nem olyan jó dolog éjjel nappal hajtani. Elküldi otthonról, én biztos nem mennék amíg magamtól nem döntenék úgy.
Tipikus olyan melókat írtál amihez nem kell gyakorlat se, csak gyorsan beáll a kasszához azt kiszolgál. Ha megkérdeznék 3ember abból 1biztosan azt mondaná hogy kirakták otthonról.
Én nem hajtok diplomára, mert anélkül is lehet dolgozni feleslegesen meg nem kínlódok. Jó így nekem
18/F
Már előttem írták páran, hogy nem lehet minden ember diplomás. Könyörgöm abba belegondoltál, hoyg akkor hova jutnánk?
Nem egy, nem kettő olyan ismerősöm van, akiknek van akár 2-3 diplomája és ugyanúgy gürizik a szalag mellett, mint egy szakközepes, gimis, esetleg szakmunkásos végzettségű.
Én nem furának, hanem természetesnek látom azt, hogy valaki ennyi idősen a saját lábára akar állni és elmegy dolgozni, ahova tud, hogy tudja alakítani az életét vagy esetleg egy kis plusz keresete legyen.
miért kéne mindenkinek diplomát szerezni???? szakmunkás már nincs is ebben az országban, egy jó cipészt nem lehet találni, a pékségek többsége vagy látványpékség vagy albán pékeket alkalmaznak, bolti eladók és pénztárosok helyett buta cicababák vannak...cnc-esztergályosokból, minősített hegesztőkből, lakatosokból hiány van, kőművesek, burkolók, helyett kubikosok dolgoznak és csodálkozunk, hogy 2 nap után lejön a csempe és ferde a fal...
arról nem is beszélve, hogy a felsőoktatásban tanulók fele idő előtt kibukik vagy ha el is végzi érdemi munkát a szakmájában nem tud nyújtani
arról nem is beszélve, hogy miért kéne még ezeket a felnőtt gyerekeket a szülőknek eltartani, ha nem alkalmasak vagy nem szeretnének továbbtanulni?
"nem mindenkinek tömte ki apu anyu a zsebét, hogy egyből menjen gimi, közép után egyetemre, "
Csak úgy halkan megsúgom, hogy aki jól tanul, okos, azt felveszik államira és nem kell fizetnie a tandíját. Egyébként azért dolgoznak, mert nem mindenki elég okos ahhoz, hogy továbbtanuljon.
En ugy erzem, hogy azert van ez, mivel nagyon sok embernek nincs munkaja, tehat a Szulo az, Akinek ugy alakult az elete, hogy most munkanelkuli, s igy a gyermek lesz kenytelen lepni.
Vagy pedig a masik eset, amikor a ffiatal nem is akarja tovabb kepezni onmagat, mivel gyorsan akar onallo lenni, tehat turelmetlen, s igy inkabb ezt az eletmodot valassza.
Azaz jól van, mondjátok. Akkor oda lyukadunk ki, hogy szüntessük meg az egyetemeket, mert kitörölhetjük a se.ggünket a diplomával?
Kíváncsi lennék, hogy ki menti meg a vagyonod, ha a feleséged váláskor nagyon le akar húzni... Ja, igen, a hü.lye diplomás! Én kérek elnézést akkor, hogy jogi karra jöttem, és nem döglök meg 80e Ftért a Csoszkóban árufeltöltőként.
(Még annyi: tényleg annyira elvontak vagytok, hogy azt hiszitek, az egyetemezés olyan drága? WAKE UP!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!