Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nek*d nem fura amikor ilyen...

Nek*d nem fura amikor ilyen fiatal 18-20 éveseket dolgozni látsz?

Figyelt kérdés
Nem diák, hanem állandó meló. Pénztár, recepció, meki, pult, árufeltöltő, gyár, stb. Tök szokatlan, hogy ők dolgoznak, amikor mindenki a diplomáért hajt. Ilyen fura érzés fog el ha ilyet látok.
2011. máj. 1. 12:48
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
100%

ezt most úgy írtad mintha 12-13 évesekről lenne aszó akiknek még az iskola padban a helyük.

ez az élet rendje, ohgy aki szakmát tanult és végzett bizony 19-20 éves korától dolgozik míg meg nem döglik.

Nem mindenki több diplomás.

2011. máj. 1. 12:56
 12/63 anonim ***** válasza:
82%

nem fura.

ez van,nem telik mindenkinek fősulit meg egyetemet végezni.

sőt még többre is megy vele ha dolgozik.

2011. máj. 1. 12:56
 13/63 anonim ***** válasza:
89%
Nem fura sőt. El van ez b@szva nagyon. Boldog-boldogtalan elmegy egyetemre meg főiskolára, és amikor 22-24 évesen kijönnek rácsodálkoznak a világra, hogy sehol sem kapnak munkát, mert 50-szeres a túlkínálat diplomásokból. Ha meg akarok találni egy jó vízvezeték szerelőt, vagy kőművest, akkor vagy nincs, vagy aranyárban dolgoznak. Sokkal több szakmunkást kéne képezni, és végre abba kéne hagyni ezt a "mindenkinek diploma kell" hozzáállást. Lassan a 10 millió diplomás országa leszünk, tele munkanélküliekkel.
2011. máj. 1. 12:57
 14/63 anonim ***** válasza:
100%
Vannak munkák, amiket nem kötnek diplomához. Ha azokat nem végezné el senki, igen fura helyzet állna elő.
 15/63 anonim ***** válasza:
95%

Nekem az a fura, hogy "mindenki a diplomáért hajt".

Nincs szükség ennyi diplomásra.

Az pláne fura, ha valaki azon rökönyödik meg, hogy mások dolgoznak.

16/63 A kérdező kommentje:
Onnan tudom, hogy egy kisebb megyeszékhelyen lakok itt mindenki valakinek az ismerőse így nem nehéz kideríteni, pláne ha két éve ott látod már. Na meg ugye a facebookot is feltalálták már..
 17/63 anonim válasza:
98%
Nem hajt mindenki a diplomáért. Nem kell mindenkinek diplomásnak lenni. Valakinek dolgozni is kell. Akinek nincs diplomája az is ember, sőt lehet, hogy sokkal külömb, mint a sok tömegdiplomás.
2011. máj. 1. 12:58
 18/63 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azért nem fura, mert én is dolgoztam 18 évesen, érettségi után... És közben mellette végeztem a főiskolát hétvégén :) (levelezőn).
2011. máj. 1. 12:58
 19/63 anonim ***** válasza:
41%
Na megmondtam, hogy most jön a diplomások elleni felszólalások. Ja, és nem mindenki pénzes aki fősulira és egyetemre jár, hiszen van diákhitel is a világon. Bár igaz, ez hitel ez tény....
2011. máj. 1. 12:59
 20/63 anonim ***** válasza:
92%
Régen ez tök természetes volt, ha valaki fiatalon elment dolgozni. mert akkor még nem etették meg az embereket, hogy diplomával érsz csak valamit. Diploma nélkül is ugyanúgy ellehet helyezkedni, többet ér egy jó szakma, mint egy diploma. Bár vannak olyan szakmák amikhez diploma is kell, de nem mindegyikhez. Itt most azokra gondolok, amikhez nem kell. Azokkal is lehet vinni valamire. Én nem hajtok diplomára nem az életcélom.
2011. máj. 1. 12:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!