Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Utálom a munkámat, mit tegyek?...

Utálom a munkámat, mit tegyek? (A többi lent)

Figyelt kérdés
Három hónapja beléptem egy céghez, kezdetben lelkes voltam, de aztán kiderült, hogy egyszerűen nem bírom ezt a fajta munkát, teljesen ki vagyok készülve, már a gondolatától is rosszul vagyok. A baj csak az, hogy bár tegnap felmondtam, de sajnos anno aláírtam egy két hónapos felmondási időről szóló megállapodást. Kértem méltányosságot a cégtől, de nem akarnak elengedni, pedig jelenleg táppénzen vagyok, tehát nekik sem éri meg. Ráadásul közben adódott egy olyan munka amit szívesen csinálnék, de ott egy héten belül kéne kezdeni. Mit tegyek???
2011. febr. 8. 12:53
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Az jogellenes kilépés és pert akasztanak a nyakamba..
2011. febr. 8. 15:49
 22/24 anonim ***** válasza:

Nem kilépés csak nincs kedved dolgozni. Gyógyíthatatlan munkusz unduruszban szenvedsz. :)

Esetleg próbáld meg megdumálni, hogy ha nem engednek akkor az ügyfelek rábeszélése helyett inkább lebeszéled őket a vásárlásról vagy hasonló.

2011. febr. 8. 16:23
 23/24 anonim ***** válasza:
82%
A pert úgy tudod elkerülni valóban, hogy sikertelenül dolgozol, azaz a "kól szöntör"ben, ha telefonálsz beszélj hülyeséget és finoman, de taszítsd az ügyfelet. Fingjál, böfögjél jó hangosakat a főnökök előtt, de úgy, hogy véletlennek tűnjön. Hordjál büdösödős nejlonzoknit és vedd le a cipődet a munkahelyen. Esetleg egy kis hónaljszaggal is megspékelheted. Vagy ne feküdj le hajnali négyig és full karikás szemekkel menj dolgozni. A lényeg az, hogy ne direktnek, hanem véletlennek tűnjön. Mint akinek magánéleti gondjai vannak. Bár a legegyszerűbb ha egyik nap piásan mennél be. Az lenne a telitalálat.
2011. febr. 8. 16:36
 24/24 anonim ***** válasza:
jézusom.. én is callcenterben dolgozom, és ugyanazokat a tüneteket produkálom, mint te! holnap kell bemennem dolgozni újra, és már a fosás is rajtam van! hálistennek én próbaidő alatt vagyok még, tehát bármikor felmondhatok, csak még nem találtam másik helyet :(((
2013. jan. 1. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!