Szabadulni akarok, utálom a munkahelyem. Mi tévő legyek?
Vidéki vagyok,költöznék is.Van egy végzettségem,mégiscsak a Tescoban sikerült elhelyezkednem.Fújjjjj.
Napi rendszerességgel 15helyre adom be az önéletrajzomat,mégsem hívnak vissza sehonnan,pedig nem vagyok egy igénytelen nyomorék.
Menekülni akarok,utálom a munkahelyemet.
Nekem másfél éve nincsen munkám, csak hébe – hóba alkalmi. Pedig előtte volt munkám, hosszú éveken át, és még jó munkaerőnek is számítottam.
Az önéletrajzommal állítólag minden rendben van, a hozzá állasom is oké, azt mégsem kellek sehová.
Lassan eljutok oda, hogy felélek mindent amit korábban megszereztem, és már nincs is kedvem próbálkozni a különböző cégeknél.
Most én is Budapestben gondolkodom, hátha összejön ott valami, csak fogalmam sincs, hogy ott hol lakjam, főleg most télen, a fűtési szezonban albérletbe menni, háááát?
Szóval örülj, hogy van munkád, nagyon becsüld meg, akármi is az!
12:05 süt a rosszindulat és a keserűség a válaszodból.
Miért kéne bárkinek is a munkahelyén ilyen megkeseredetté válnia? Miért ne végezhetné azt örömmel?
A kérdezőnek azt javaslom, hogy hangolja össze a terveit (költözés, munkahelyváltás) időben, és csak akkor váljon meg jelenlegi állásától, ha már biztosan meg van a másik.
Sajnos, a puszta léthez is pénz kell már, amit időnként a kényszerű munkával kell előteremteni.
(egy munkanélküli)
Köszi a válaszokat.
Igazándiból az nem tetszik nekem,hogy a lelkemet is kiteszem,és két percenként a seggemben vannak,hogy hogy állok?Amíg nem volt ott a főnököm,volt ideiglenesen más,ő azt mondta,hogy kérelmezzem az áthelyezésemet hozzájuk,mert nagyon jó vagyok......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!