Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Utálom a munkámat, mit tegyek?...

Utálom a munkámat, mit tegyek? (A többi lent)

Figyelt kérdés
Három hónapja beléptem egy céghez, kezdetben lelkes voltam, de aztán kiderült, hogy egyszerűen nem bírom ezt a fajta munkát, teljesen ki vagyok készülve, már a gondolatától is rosszul vagyok. A baj csak az, hogy bár tegnap felmondtam, de sajnos anno aláírtam egy két hónapos felmondási időről szóló megállapodást. Kértem méltányosságot a cégtől, de nem akarnak elengedni, pedig jelenleg táppénzen vagyok, tehát nekik sem éri meg. Ráadásul közben adódott egy olyan munka amit szívesen csinálnék, de ott egy héten belül kéne kezdeni. Mit tegyek???
2011. febr. 8. 12:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
58%
Ja és amikor épp nem alszol sminkelj, rúzsozz, csináld a hajad. 2 napig fogják bírni:D
2011. febr. 8. 13:07
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

az a másik cégnek is jó, amíg nem jelentenek be addig nem kell utánad fizetniük :D

Szerintem simán meg lehetne így oldani, bár én is simán kitudnám magam rúgatni!pl: bemész leülsz és csak vagy nem csinálsz semmit, ha megkérnek rá akkor sem!Nem válaszolsz vissza!Vagy ami még jobb, jelentsd be nekik h terhes vagy!Tuti kirúgnak!

Amúgy megkérdezhetem, h milyen munkahely, amit nem bírsz?

2011. febr. 8. 13:07
 13/24 A kérdező kommentje:
Hogyhogy jogilag nem tudnak velem mit kezdeni? Nem perelhetnek be?
2011. febr. 8. 13:08
 14/24 A kérdező kommentje:
Call center:-)
2011. febr. 8. 13:11
 15/24 anonim ***** válasza:
uhh, akkor nem is kérdezek mást!én 2 napig sem bírtam ott!
2011. febr. 8. 13:12
 16/24 anonim ***** válasza:
amúgy mért perelnének be?te nem dolgozol, elkésel stb, ők kirúgnak!ennyi!Nincs miért bepereljenek!
2011. febr. 8. 13:13
 17/24 A kérdező kommentje:
Remélem a körzeti kiír ennyi időre..
2011. febr. 8. 13:14
 18/24 A kérdező kommentje:
Egyébként az a vicc, hogy nálunk még senkinek sem sikerült kirúgatnia magát, pedig már próbálkoztak többen is:-)
2011. febr. 8. 13:19
 19/24 anonim ***** válasza:
hát én fognám magamat és be se mennék, otthon maradnék! :D nem ám táppénz meg ilyenek, bár szerintem 2 hónapra a körzeti sem ír ki, mert azoknak már ált. utánajárnak!
2011. febr. 8. 13:24
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem. Ha nem mész be dolgozni indoklás nélkül akkor csak kirúg nem? Annak milyen következménye lehet?
2011. febr. 8. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!