Ennyire gáz lenne, hogy utálom az aktuális munkámat?
Nagyszüleimmel és anyámmal beszélgettünk erről. Nem először került szóba. Mondtam, hogy nem szeretem, sőt utálom a munkámat, főleg a korai keléssel van problémám (6-ra kell bemenni) és a munka monotonitásával.
A családomnak pedig nem tetszik ez a hozzáállás, lustának tartanak. Szerintetek igazuk van?
Milyen munka? Amúgy ha nem tetszik, mondj fel és élősködj otthon. Ilyen egyszerű.
Vagy, keress másik melót.
Én eddig az összes munkámat utáltam, mert mindegyikben 2 ember helyett kellett dolgoznom, magyarul tulhajszoltak mindenhol, és meg sem fizették.
Ilyen állapotok mellett teljesen mindegy mit csinál az ember, minden munkát meg lehet utálni!
szia
nem gáz,ezt nem az ember dönti el tudatosan,hogy szereti-e vagy utálja.Sok ember nem képes eltűrni a monotonitást,ez nem olyan dolog,h úrrá tudsz magadon lenni és jó képet vágni hozzá.Én is ilyen helyzetben vagyok,utálom amit tanulok(nem csak én,hanem szinte az egész csoport) és nem értik meg itthon.De engem nem érdekel,nem fogok ebben dolgozni,nem hagyom,hogy felőröljön egy sz*r munka,ha van más választásom is.Nekem nem azzal lenne a bajom,hogy dolgozni kell,dolgoznék én reggeltől estig de olyat,amit legalább nem utálok.Szerintem ha ennyire tönkretesz,akkor hagyd ott,keress mást és ne érdekeljen ki mit mond,mert a te életed,te vagy benne,más nem értheti külső szemlélőként.Nem tehetsz róla,hogy utálod.Lépj hamar!
21N
A maimagyarvalóság, ami eé van rugaszkodva minden emberiesség érzésétől, azt mondatja az emberekkel, hogy örülj, hogy van meló. Gondolom gombokért gályázol.
De a demagógok figyelmébe ajánlanám azt a szót, hogy:
É L E T M I N Ő S É G ! ! !
Ugyanis észérv ide, szükség oda, igenis számít, hogy az ember jól érzi-e magát vagy csak szükségből vegetál.
Én a helyedben próbálkoznék odébbállni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!