Teljesen kiégtem a munkámat illetően. Mivel tudnám feldobni magam?
Mennyire szólnak bele, hogy mit vihetsz az irodába?
Én körülvenném magam pár diszkrét, de színes mütyürrel, és az is sokat dob a hangulaton, ha picit változtatsz az evési szokásokon.
Mondjuk ha szendvicset viszel, most próbáld meg a kedvenc főtt ételeidet, ha azt viszel, nálam a sülthúsos szendvics szokott a nyerő lenni.
Esetleg cigiszünetben egy eldugott kis helyen megmozgatod magad kicsit, az felélénkít.
Hát, sokat nem tudsz tenni ellene, csak azt, hogy feldobod magad kicsit hogy ne zavarjon ez a dolog.
Egyszerűen hagyd rá, ha jobban tudja, jobban tudja.
Egyszer csak elront valamit és akkor te fogod kijavítani :D
Sajnos nekem apósom ilyen, mindig és mindenbe beleszól, a legrosszabb benne hogy mindig hülyeségeket mond :)
Kedves kérdező, én is ugyanebben a szituációban vagyok, de azzal a különbséggel, hogy Budapesten. Viszont a marketingesekből most Dunát lehet rekeszteni errefelé, úgyhogy én sem nagyon ugrálok el a jelenlegi helyeről, pedig szívből utálom.
Nekem az segített, hogy elkezdtem járni jógázni, néha aerobicozni. Zenére mozgok, amitől jó kedvem lesz, és hasonló érdeklődési körűek között vagyok. Kevésbé vagyok azóta befásult. Ennyi kis luxust meg nem is szabad sajnálni magunktól.
Na igen, meg amit anyukám mondogat: "emlékezz, drágám, volt olyan időszak is, mikor munkát kerestél, és hogy az mennyivel rosszabb volt"
Kezdem belátni, hogyha így fogom fel, akkor egy kicsit könnyebb. Meg vannak, akik sokkal rosszabb helyzetben vannak még mindig, akinek még ennyi sincs, sajnos nem is kell messzire mennem, elég csak körülnéznem a barátnőim között.
Kívánom Neked, hogy tudj és merj te is egy kicsit lazább lenni. Amolyan "lesz.rom"-típus, így könnyebb átvészelni a hétköznapokat.
L26
Örülj, hogy van munkád. Én 2 diplomával keresek hónapok óta és semmi. Pedig nekem álmaim munkája lenne akár a te munkád is.
Na, ez motiváljon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!