Ennyire gáz lenne, hogy utálom az aktuális munkámat?
Nagyszüleimmel és anyámmal beszélgettünk erről. Nem először került szóba. Mondtam, hogy nem szeretem, sőt utálom a munkámat, főleg a korai keléssel van problémám (6-ra kell bemenni) és a munka monotonitásával.
A családomnak pedig nem tetszik ez a hozzáállás, lustának tartanak. Szerintetek igazuk van?
nem "gáz" hanem szánalmas, ha valaki olyat csinál amit nem szeret és még csak változtatni sem akar rajta, vagy annak érdekében nem tesz semmit, vagy még csak említésre sem méltatja
ha a családodnak a terveidről beszélnél, ők is a jövődhöz ötletelnének
tudtad, hogy a társadalom tükörkép?
Nem mondtam, hogy nem szeretnék változtatni és közben nem keresek más állást...
DE annak sincs semmi értelme (bár lehet szerinted van, kedves utolsó hozzászóló), hogy felmondok most és még akár hónapokig munkanélküli leszek. A mai világban ez gyakran előfordul. Addig is jól jön az a 2-3 havi fizetés. Szerintem ez így logikus (de lehet ezt te képtelen vagy felfogni).
Amúgy meg arra sincs garancia, hogy a következő munkahelyemet szeretni fogom. Nem is ezen volt a hangsúly (mivel hiába utálom, bemegyek mindennap és tisztességesen elvégzem a munkát), hanem a család reakciója esett rosszul.
ebben a "mai világban" hogy lehet hogy van aki mégis megtalálja a helyét, van aki nem?
most nehogy a szerencsével gyere....
csak gondolkodj, te miért a második szériába tartozol?
elvileg minden áldott nap tenni kell valamit a céljainkért
és nincs olyan, hogy elérhetetlen, ezt csak mi magunk találjuk ki, mi állítunk saját magunknak korlátokat
minden először agyban dől el...
először azt kell kitalálni mi tesz boldoggá
az agyad érdekes mód öntudatlanul rá fog állni keresni a megoldásokat
lehet lesz pár pofon útközben, de sikerülni fog
mert CSAK rajtad múlik
bocsi a kéretlen tanácsért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!