Utálom a munkámat, mit tegyek? (A többi lent)
Figyelt kérdés
Három hónapja beléptem egy céghez, kezdetben lelkes voltam, de aztán kiderült, hogy egyszerűen nem bírom ezt a fajta munkát, teljesen ki vagyok készülve, már a gondolatától is rosszul vagyok. A baj csak az, hogy bár tegnap felmondtam, de sajnos anno aláírtam egy két hónapos felmondási időről szóló megállapodást. Kértem méltányosságot a cégtől, de nem akarnak elengedni, pedig jelenleg táppénzen vagyok, tehát nekik sem éri meg. Ráadásul közben adódott egy olyan munka amit szívesen csinálnék, de ott egy héten belül kéne kezdeni. Mit tegyek???2011. febr. 8. 12:53
1/24 anonim válasza:
Szólj a másiknak, hogy emitt szivatnak, hátha megértik.
Ha nem akarnak elengedni hát nem fognak, ezzel nem igen tudsz mit kezdeni.
2/24 anonim válasza:
Rúgasd ki magad. Egy volt kolegám is hasonlóan járt, adódott jobb munkája, de nem engedték el rögtön a régi helyéről, ezért elérte, hogy kirúgják.
3/24 anonim válasza:
Menj, ha van új lehetőséged, a régi céggel meg húzd ki valahogy a táppénzes viszonyt. Az újjal meg beszéld meg, hogy akkor jelentsen be, amikor ez az előző lejárt.
4/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:-)A másik helyen nem tudnak várni az biztos. Én is arra gondoltam, hogy kihúzom a táppénzt, na de két hónapig?????
2011. febr. 8. 13:01
5/24 anonim válasza:
Vagy tényleg beszéld meg, hogy később jelentsenek be. Vagy tényleg rúgasd ki magad, csinálj minden nap botrányt stb. :D Nekem simán menne, szerintem neked is :D
6/24 A kérdező kommentje:
Rúgassam ki magam???:-) Hát az olyan gáz..
2011. febr. 8. 13:04
7/24 anonim válasza:
Jogilag nem sok mit tud veled kezdeni. Ha munkanélkülire mennél akkor volna lényeges. A kilépéskor szükséges papirokat tudja csak visszatartani.
8/24 anonim válasza:
Járj be egy hétig másfél óra késéssel és gyere el egy órával előbb. Benn meg ne csinálj semmit. De látványosan. Tuti még az egy hetet se éred meg :D
9/24 anonim válasza:
Miért gáz? Ők nem adnak méltányosságot. Oké, te írtad alá a szerződést, de itt a másik munka, lehetnének tapintatosabbak, szóval rúgasd ki magad :) Aludj munkaidőben az asztalon, ne végezd el a melót, borítsd ki a kávét stb. :D
10/24 anonim válasza:
Ja és ha kirúgatod magad, akkor ezt a munkahelyet vedd ki az önéletrajzodból, ha később munkát keresnél, nehogy megkeressék a mostani főnököd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!