Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csak én vagyok nagyon büszke...

Csak én vagyok nagyon büszke magamra?

Figyelt kérdés

Festő vállalkozó vagyok. 1 beugrós segédem van. Így többet keresek, mint a volt osztálytársaim jó tanulói. Sőt szerintem a diplomások jelentős többsége még bruttóban sem keres annyit, mint én.

Engem ez nagyon nagy büszkeséggel tölt el. Sokkal többet rudok adni a családomnak, mint pl egy gazdasági végzettségű, szenior ember.

Más is így érez? Akik "csak" szakmunkával vagy OKJ képzéssel rendelkeznek. Milyen érzés nektek, hogy többre vittétek, mint a diplomások és még nem is kellett 3-7 évet az egyetemen ülni?

jan. 28. 08:55
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

#9: na jó... ne legyünk ennyire szigorúak. :D már vannak nagyon jó maszkok, igaz hosszú időn keresztül eléggé kényelmetlen, bepálik, beizzad alatta az arc stb, de képes kiszűrni az egészségtelen részecskéket 😅 nagyrészt 😅

Kérdező, inkább azt írd le nekünk, hogy mennyi volt a teljes nettó profitod 2024-re miután minden adót, eszközt, munkábajáráshoz szükséges autó benzinét, szervizét, segéded bérét stb. levontál belőle. Szóval ami tisztán megmarad belőle.

jan. 28. 09:59
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Majd 10 év múlva mennyire büszke leszel magadra amikor mindenféle bajod lesz, az ízületeiddel, a derekad, a nyakad a kezeid mindened fájni fog. Hurrá, nagy öröm. Vagy mint a lakóm, akinek albérletbe kiadom a lakásom, aki szintén festő, de éppen nincs munkája, mert nincs szükség rá és nálam kuncsorog, hogy hadd halassza el a bérleti díj fizetést. Fantasztikus tényleg...
jan. 28. 10:00
 13/39 anonim ***** válasza:
72%

Négyes jól leírta.

Kiberbiztonsági szakértőként konkrétan teljesen szabad vagyok, ha havi egyszer becsúszik egy pár órás (max teljes napos) audit, az adott cég többet fizet hogy auditáljam óránként mint a dolgozóinak egy teljes hónap alatt.

jan. 28. 10:01
 14/39 anonim ***** válasza:
0%
Én is büszke vagyok magamra, szakmunkásként talicskázom haza a milliókat
jan. 28. 10:10
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
Elég egyszerű a gondolkodásod, ha neked csak a fizetés számít. Nyilván fontos a fizetés, mert pénzből élünk, de nem mindenkinek ez a legfontosabb. Szerinted csak azért többre vitted, mert többet keresel, mint sok volt osztálytársad? Lehet, hogy nekik többet ér az, hogy egy télen fűtött, nyáron hűtött irodában dolgoznak, esetleg home office is van vagy rugalmas munkaidő, nem nehéz fizikai munkát végeznek, és talán még szellemileg is kielégítő számukra a munkajuk, mert kihívást nyújt, van hová fejlődni, stb.
jan. 28. 10:16
 16/39 anonim ***** válasza:
100%

Rövidtávú a gondolkodásod (ezért sem vitted sokra)

Te addig keresel többet, mint az osztálytársaid, amíg

- le nem robbansz

- a karrierjük fel nem ível és a jövedelmük exponenciálisan felülmúlja majd a tiédet

Hosszú távú szemléletben az élettartam alatti jövedelmed és fogyasztásod alacsonyabb lesz, mint lesajnált társaidé, már csak azért is, mert esetükben ez az élettartam hosszabb.

jan. 28. 10:24
 17/39 anonim ***** válasza:
0%
Én futárként is büszke voltam magamra (amikor volt mág KATA), mert azzal is többet kerestem, mint a diplomás ismerőseim. Persze KATA eltörlése után muszáj voltam váltani, most borbély vagyok. Biztos vagyok benne, hogy jobb óradíjban vagyok, mint a diplomások 80-90 százaléka. Több mérnökinfós ismerősöm van, mivel számtech középsuliba jártam. Náluk is többet keresek :D. Meg az sem elhanyagolható, hogy az én munkámat nem fogja elvenni/lenyomni a fizetésem az AI meg az indiaiak, meg a rengeteg karrierváltó, meg a rengeteg egyetemre felvett ITs stb.
jan. 28. 10:41
 18/39 anonim ***** válasza:
81%
KÉrdező, még hányszor kérdezed meg különböző formában azt, hogy milyen érzés a diplomásoknak hogy te, az OKJ-s többet keresel náluk???
jan. 28. 10:42
 19/39 anonim ***** válasza:
32%

Amúgy valószínűleg ez a kérdésben leírt kérdező nem is létezik.

Csak egy jól burkolt provokáció egy trollról, ami szakmunkásokat, diplomásokat akar egymás ellen ugrasztani.

jan. 28. 10:43
 20/39 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező!

Aztán a térdeid meg a vállad meddig fogják bírni, te szerencsétlen?!

Azzal dicsekedsz, hogy tanulatlan vagy?

Gratula!

jan. 28. 11:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!