Miért nem vagyok büszke magamra?
Az idei évem eddig elég felemásra sikerült, ugyanis jónéhány alkalommal sikerült kilépnem a komfortzónámból (ami ezelőtt évekig nem sikerült, idén pedig többször is), de ennek ellenére nem lett sikeres végkimenetele egyiknek sem. Az egyik egy állás. Tavaly jelentkezni sem mertem volna, mert szent meggyőződésem lett volna, hogy egy interjún sem tudnám megállni helyem. Idén jelentkeztem, eljutottam az utolsó interjúig, de nem vettek fel. Eleve büszkének kellene lennem magamra, hogy bátor voltam és igenis ügyes, de ehelyett mégis elmondhatatlan csalódottságot érzek.
A másik eset pedig, hogy életemben először kezdeményezni mertem, de a változatosság kedvéért itt sem jártam sikerrel. Teljes kudarcnak élem meg mindkettőt, pedig nekem ezek igenis nagy lépések voltak, mégsem érzek egy minimális elégedettséget vagy büszkeséget sem.
A sok negativ gondolat miatt ami benned van
Ez nem sikerul, az nem sikerul
Igy persze hogy nem sikerul soha semmi
Sajnos a sok rossz elmeny erosen leveszi az életkedvet
Ha sose sikerul semmi azt megszokja az ember es mar semmi kedve probalkozni
Persze gyerekkori rossz elmékek miatt is lehet ilyesmi
Valójában nincs miért büszkélkedni az tény. Viszont csalódottságot sem kellene érezni.
Nyilván nem azon keseregsz, hogy csak úgy nem sikerült, hanem így már tudod, hogy miért nem, és tudod, legközelebb, hogyan fog sikerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!