Hogyan legyek büszke magamra?egyre kevesebbszer van falas rohamom, még is ha van gyűlölöm a testem.
Nagyjából egy éve kezdődött,hetente 2-3x is.Utana másnap alig ettem.Es ez minden héten.Sirtam mindennap,mert az egészet az idézte elő,hogy a tanárom azt mondta,hogy "látszik hogy edzek,nagyobb lettem"és elkezdtem máshogy látni magam.Gyulolni.
Aztán mindent megettem amit találtam.
Így telt el fel évem.
Aztán önsegítő könyveket olvastam,tanulmányoztam magam,kicsit kevesebb lett a falasok száma.Egyedul is éreztem magam,amiatt is volt.Senki nem értett,senkim nem volt
Először hetente egy,utána két hetente egy,aztán változó volt.
Nagyjából 2 hónapja nem volt,és ma megint volt egy,emiatt holnap utcára sincs kedvem kimenni annyira sz*rul érzem magam.
Edzek rendszeresen heti 5x,és csak arra gondolok,hogy mennyire elrontottam mindent ,miközben regen sokkal durvább volt a helyzet.
De ezt is megint az idézte elő,hogy a tanárom most meg olyan megjegyzést tett,hogy nem elég jó a fenekem.
Hogy legyek büszke magamra?
Te most komolyan egy tesi tanár szavára adsz?
Nem véletlen dolgozik olyan munkakörben, mint amiben.
Szűk látókörű az összes…egytől egyig. Egyrészt
Másrészt, ez az élet túl rövid ahogy, hogy mindenkinek meg akarj/tudj felelni.
Magaddal töltöd, és fogod is tölteni a legtöbb időt, tehát a saját elvárásaidnak kell megfelelj.
Te kicsinek látod a feneked? Nem tetszik? Akkor dolgozz rajta.
De ne csak fizikailag legyél toppon, hanem mentálisan is.
Ne nézegess top modelleket, és ne is hasonlítsd magad másokhoz. Már csak a genetika miatt sem.
Egyépként meg nekem is kicsi a seggem, és akkor mi van?
Nyilván tudnék tenni érte hogy ne így legyen, de jelenleg jól érzem magam így a bőrömben.
A lényeg, hogy nézz szembe ön magaddal, a saját elvárásaiddal.
"Hogy legyek büszke magamra?"
Úgy hogy komoly önbizalmat növesztesz akárcsak én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!