Nem találok munkát, sehonnan nem hívnak vissza, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Jelenleg közel 200 munkahelyre jelentkeztem Profession.hu-n keresztül…sehonnan nem hívtak vissza.
Jelenleg egy raktárban dolgozom 250 nettóért, ebből nyilván nem tudok megélni.
24 éves vagyok, egy érettségivel, és egy burkoló szakmával rendelkezem. Váltani szeretnék valami fejlődőképes, jobb fizetést biztosító munkakörbe.
Készítettem motivációs levelet, illetve önéletrajzot is, természetesen ezekkel jelentkezem folyamatosan.
Mit tegyek hogy valami fejlődőképes, anyagi stabilitást biztosító munkakörben indulhassak el?
jan. 28. 07:56
11/12 Senior Séf válasza:
Burkolóként feketén is gennyesre keresheted magad, amíg jobb nem akad.
12/12 anonim válasza:
Én szakma nélkül nem indulnék el. De elindultam. Most hazajöttem tanulni. Jó szakmával menj ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!