Mi a pláne egy olyan munkakörben ahol alacsony a bér, és még elvi szinten sincs fejlődési lehetőség? Pl EU admin egy kórházban-ledolgozhat valaki egy életet is, és sehonnan sehova jut, nincs szakmai fejlődés sz--r bér-mi a pláne benne akkor?
" hogy gyenge a fizetés de a világ összes kincséért sem váltana."
És annak lenne értelme hogy a szarból szarba vált valaki? Ismerős is átment X gyárból Y gyárba, mert ott havi bruttó 20-al több a bér. Aztán kib-ták és vissza az elsőbe.
Ilyen "váltásoknak " értelme mi?
"Persze kifogást keresni sokkal könnyebb:) "
Te látsz itt kifogást? én egyet se látok.
Mutass már rá a kifogásra. Idézd be.
"Mit tett az elmúlt 3 évben"
"Hány egyetemet? "
ezt átgondoltad? 28 egyetemet végzett el 3 év alatt és mellé letett 10 doktorit.
"Mi a pláne egy olyan munkakörben"
Ki monda, hogy lenne benne bármi "pláne"?
"Akkor mi a jó benne?"
Az hogy kapsz fizetést, tehát nem halsz éhen és nem a híd alatt kell laknod. Nyilván ilyen munkát nem az választ akinek komoly ambíciói vannak, hanem aki a lehető legalacsonyabb befektetett szellemi tőke mellett szeretne vegetálni.
"3 év alatt megtanulhatott volna simán 1-2 szakmát,"
Milyen normális szakma az, amit 3 év alatt kettőt is lehet abszolválni? elárulod?
3 év egyre is kevés. az elkezdett egyetem meg lósz-***r. és akkor mi van ha elkezdi? nekem több diplomám is van, begyújtani jók.
Milen diplomáid vannak?
[link] tessék itt tudod a szakmákat megkeresni.
De te inkább keresd a kifogást, jó neked a gyárban, oda való vAGY:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!