Miért nem jeleznek sehonnan vissza állásajánlat miatt?
Már vagy 25 helyre beadtam az önéletrajzomat, 1-2 helyről utasítottak el igaz ott nem is szakmámon belül dolgoztam volna, de a többi helyről semmi.
Talán köze lehet ennek a járvány erősödéséhez, hogy nem mernek így annyira felvenni embereket? Vagy már egyszerűen elengedték ezt az évet és majd ünnepek után év elején? De akkor minek tesznek fel most álláshirdetést?
Az meg már csak hab a tortán hogy pályakezdőként szakmán belül tapasztalat hiányában nem akarnak alaklmazni, szakmán kívül meg azért mert vagy más a szakirányom vagy mert úgymond túlképesített vagyok.
A további próbálkozásokon kívül mit lehet még tenni?
Nekem sem jeleznek vissza sehonnan. Az a legroszabb, hogy így még él az emberben egy kis remény, hogy hátha csörren a telefon, de persze nem. Interjúkon mindig mondják, hogy majd jelzünk 2-3nap/1 hét/2 hét mulva, de aztán sehol semmi.
Gyakornoknak is jelentkeztem, de oda se hívnak be. Mondjuk már kicsit öreg vagyok gyakornoknak, lehet azért, dehát a főállás is álom marad csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!