Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem jeleznek sehonnan...

Miért nem jeleznek sehonnan vissza állásajánlat miatt?

Figyelt kérdés

Már vagy 25 helyre beadtam az önéletrajzomat, 1-2 helyről utasítottak el igaz ott nem is szakmámon belül dolgoztam volna, de a többi helyről semmi.

Talán köze lehet ennek a járvány erősödéséhez, hogy nem mernek így annyira felvenni embereket? Vagy már egyszerűen elengedték ezt az évet és majd ünnepek után év elején? De akkor minek tesznek fel most álláshirdetést?

Az meg már csak hab a tortán hogy pályakezdőként szakmán belül tapasztalat hiányában nem akarnak alaklmazni, szakmán kívül meg azért mert vagy más a szakirányom vagy mert úgymond túlképesített vagyok.

A további próbálkozásokon kívül mit lehet még tenni?

2021. nov. 24. 21:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
78%
Küldd át a CV-det, megmondom, mit javíts rajta! (Kép meg személyes adatok nélkül)
2021. nov. 24. 21:45
 2/20 anonim ***** válasza:
47%
Kepezd magad, egeszitsd ki a cvd, tedd szemme, stb
2021. nov. 24. 21:45
 3/20 anonim ***** válasza:
43%
Keress gyakornoki munkát valahol. Fizetést azért nem (nagyon) kapsz, de lesz szakmai tapasztalat.
2021. nov. 24. 22:24
 4/20 anonim ***** válasza:
32%
#3 ez nem igaz, jelenlegi gyakornoki munkámért annyit kapok mint pár ismerősöm teljes állásra. :D
2021. nov. 24. 22:26
 5/20 anonim ***** válasza:
35%
Van ahol viszont fizetni is kell a gyakornoki állásért.
2021. nov. 24. 22:31
 6/20 anonim ***** válasza:
91%

Nekem sem jeleznek vissza sehonnan. Az a legroszabb, hogy így még él az emberben egy kis remény, hogy hátha csörren a telefon, de persze nem. Interjúkon mindig mondják, hogy majd jelzünk 2-3nap/1 hét/2 hét mulva, de aztán sehol semmi.

Gyakornoknak is jelentkeztem, de oda se hívnak be. Mondjuk már kicsit öreg vagyok gyakornoknak, lehet azért, dehát a főállás is álom marad csak.

2021. nov. 24. 22:57
 7/20 anonim ***** válasza:
0%
#6 hány éves vagy?
2021. nov. 24. 23:15
 8/20 anonim ***** válasza:
58%
25 hely semmi, amikor állást kerestem kb 1 nap alatt jelentkeztem ennyi helyre...
2021. nov. 25. 01:56
 9/20 anonim ***** válasza:
13%
Adj meg reális bérigényt....
2021. nov. 25. 06:53
 10/20 anonim ***** válasza:
63%
MErt nem vagy megfelelő jelölt.
2021. nov. 25. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!