A jelenlegi munkahelyem adott egy nagyobb fizetésemelést, így már nem érte volna meg átmennem a másik helyre, mivel rosszabb fizut igértek, mint az új bérem.
2021. okt. 20. 17:52
2/9 anonim válasza:
Egyszer recepciósnak jelentkeztem, de egész nap állnom kellett volna, így nem fogadtam el. Mondtam, hogy ki van zárva, álló munkát nem vállalok. A mókus olyan döbbenten nézett rám, mintha 3 fejem lenne, amiért visszautasítottam ezt az egyedülállóan fantasztikus lehetőséget.
2021. okt. 20. 18:30
3/9 anonim válasza:
Volt egy masik hely ahova ugyanakkor interjuztam, 3 hegig nem valaszoltak, masik hely 1 het alatt valaszolt es adott egy het hataridot...
Amikor meg hivtak az ajanlattal meg ok csodalkoztak hogy meg az ajanlatot se hallgatom meg
2021. okt. 20. 18:35
4/9 anonim válasza:
tré munkahely volt.. így átmentem egy másik tré munkahelyre.
2021. okt. 20. 19:04
5/9 anonim válasza:
Persze, sokszor…
2021. okt. 20. 21:47
6/9 anonim válasza:
Hogyne, jobb ajánlat időközben, aktuális cég ellenajánlata, covid miatti bizonytalanság 2020-ban.
2021. okt. 20. 22:30
7/9 anonim válasza:
Általában az alacsony fizu miatt szoktam visszautasítani.
Igazán elmondhatnák előre mennyit adnak és akkor nem kéne fölöslegesen szórakozni a sok körös interjúkkal.
2021. okt. 20. 22:59
8/9 anonim válasza:
Sok körös interjú ugy hogy a fizut se tudod? Hat nem tudom te eddig hol voltal de en mindig az elso körben rakerdeztem, hogy mennyi az annyi, ne huzzuk egymas idejet.
2021. okt. 21. 00:42
9/9 anonim válasza:
Persze, többször is.
Eleve nem keresek új munkát úgy, hogy csak 1 helyre adom be a jelentkezésem. Ezek közül a legszimpatikusabbat választom ki, ami nem feltétlen a fizetésben mutatkozik meg.
Az előző helyemen két pozíciót is ajánlottak miután felmondtam, de addigra már elfogadtam az újat és nem akartam visszalépni, meg amúgy se szerettem ott dolgozni annyira, hogy egy jobb lehetőséget visszamondjak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!