Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elég ha most csak ilyen...

Elég ha most csak ilyen szinten tudom a VBA-t vagy mélyüljek el benne?

Figyelt kérdés
Jövő héten kezdek data analystkent a Siemensnel. Az interju soran csak a vlookup es a pivot fuggvenyt kertek illetve megkerdeztek, hogy meg mit ismerek az Excelbol. A munkaleirasban szerepel viszont a makro keszites, automatizalas.. Ami gyanítom VBA. Errol kulon nem beszeltunk az interjun. En meg sosem tanultam VBAt. Elkezdtem nezni videokatba temaban, de inkabb csak nezegetem, mert tul sok idom nincs ra, meg nem tudom hogy kelleni fog-e. Ha nem kertekbaz interjun, akkor valszeg nem feltetel az elozetes tudas es majd adnak belole trainingeket?

2021. szept. 23. 13:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha benne van a leírásban akkor kelleni fog, de ha nem ellenőrizték le a tudásod, akkor nem ez lesz a lényeg, meg fogod tanulni munka közben. Én nem izgulnám túl.
2021. szept. 23. 14:11
 2/5 A kérdező kommentje:
*Pivot tabla
2021. szept. 23. 14:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem biztos hogy VBA lesz az automatizálás, nálunk kitalálták hogy ne Excellel automatizáljunk, hanem kerítettek hozzá vmi másik random szoftvert.

Ha az interjún nem kérdezték, én is úgy gondolom, hogy nem kell túlaggódni a dolgot, ezek a cégek, mint a Siemens elég jól tanítják be az embert.

Gratula a pózihoz amúgy, ha szabad tudni, mit végeztél, hol dolgoztál előtte?

2021. szept. 23. 14:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Elotte a Porschenal es az IBMnel voltam de teljesen mas teruleteken. Corvinuson vegeztem vezetes es szervezes szakon.
2021. szept. 23. 14:44
 5/5 Farkas999 ***** válasza:
Valószínűleg az interjút csináló sem volt pontosan tisztában a VBA-val. Mindenképpen kezd tanulmányozni, mert ha a beszélgetésen nem is, de a későbbiekben nagy hasznát veheted. Ha a cég az excelre és a pivotra kérdezett rá, akkor előbb-utóbb szükség lesz a VBA-ra is. Legfeljebb majd megleped őket, hogy jártas vagy ebben is.
2021. szept. 24. 11:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!