Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tegyek ha sürgősen szükség...

Mit tegyek ha sürgősen szükségem lenne munkahelyre de sehonnan nem kapok választ?

Figyelt kérdés
Önéletrajzot beküldtem, érdeklődtem, nem válaszolnak.
2022. dec. 15. 00:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Most őszintén szerinted amikor már mindenhol leállás van akkor melyik cég fog decemberbe felvenni? Leghamarabb januárban van esély új évkor! Már én is elengedtem ezt az évet! Ez van el kell fogadni.
2022. dec. 15. 00:34
 2/13 A kérdező kommentje:
Oh ok.
2022. dec. 15. 01:09
 3/13 anonim ***** válasza:
73%
Nekem pont ma jelzett vissza az egyik, kiderült hogy ordas nagy kamu az egész :(
2022. dec. 15. 01:29
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Jófogáson telefonszámos hirdetéseket hívj, ahol azonnali kezdés van.

Ezt a több hónapos pályázgatást hagyd a csudába!

Most adventi kereskedelmi pörgés van, akár alkalmi munkát is vállalhatsz azonnalra.

2022. dec. 15. 05:27
 5/13 anonim ***** válasza:
87%

Hány helyre adtad be és mennyi idő alatt?

Én 2 hét alatt adtam be 100 feletti helyre, lett munkám.

2022. dec. 15. 05:29
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Kereskedelemben próbálkozz szerintem is, ha sürgősen kell a pénz, kari miatt most vesznek fel embert, de januárban el is fognak küldeni.

Utána meg azt kell csinálni, ha nagyon kell a pénz, hogy add be mindenhova az önéletrajzodat. Gyárakba is, de oda butítsd le az önéletrajzod. Ha csak érettségit kér, akkor csak azt írd be, mert ha túlképzett vagy, nem hívnak be. Elég kevés a fizikai munkás, gyárakba biztosan felvesznek.

Ha a szakmádban akarsz elhelyezkedni, akkor viszont lehet, hogy ki kell várni, még egy jó önéletrajzzal is lehet fél év, mire az ember talál állást.

2022. dec. 15. 06:47
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha megadsz konkrétumokat könnyebb segíteni
2022. dec. 15. 06:53
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Karácsonyi vásárokba mindig keresnek embereket.
2022. dec. 15. 07:13
 9/13 anonim ***** válasza:
48%
@5 Azért a pályázott területtől ez erősen függ. Amikor legutóbb munkát kerestem, egy átlag pályázat 1 órányi cv-testreszabást, 1-3 óra motivációs levél és feladatírást, meg utána 2-6 kör interjút jelentett, ebből elég nehéz napi hetet lenyomni.
2022. dec. 15. 08:14
 10/13 anonim ***** válasza:
95%
Amikor nincs melód, akkor a főállásod az, hogy melót keresel. Rohadt sokat dolgoztam én is egy jelentkezésen és leadtam bizony 100-at kevesebb, mint 3 hét alatt. Csinálni kell. (Igen, 2-3 körös IT interjúkról is szó van esetemben, és nem feküdtem éjfél előtt egy nap sem, hiszen mivel nem volt melóm, nem kellett kelni reggel :P). Hiszem, hogy ki kell tartani, mert leadni 10 helyre ugyanazt és várni a csodát semmit sem ér. Ha éhes, fázik, tényleg kell a meló, akkor csinálja!
2022. dec. 15. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!