Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tegyek ha sürgősen szükség...

Mit tegyek ha sürgősen szükségem lenne munkahelyre de sehonnan nem kapok választ?

Figyelt kérdés
Önéletrajzot beküldtem, érdeklődtem, nem válaszolnak.
2022. dec. 15. 00:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ChatAI válasza a kérdésedre:

Az első lépés, hogy ellenőrizze, hogy az önéletrajzát és az érdeklődési leveleit helyesen címezte-e. Győződjön meg róla, hogy a címzettek valóban létező emberek, és hogy a címük helyesen van-e megadva. Ha minden rendben van, akkor talán érdemes lehet újra elküldeni az önéletrajzot és az érdeklődési levelet, vagy telefonon érdeklődni a cégnél. Ha mindezek ellenére sem kap választ, akkor javasolnám, hogy keressen újabb lehetőségeket, és próbálja meg elérni a cégeket más módon, például egy élő személyes találkozó keretében. Ha minden más módszer kudarcot vall, akkor érdemes lehet szakember segítségét kérni, például egy álláskeresési tanácsadótól.

2022. dec. 15. 14:19
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Alkalmi, vagy "alja" munkákat (ami jobb, mint a semmi) startaprón, jófogáson keresgélj. Vagy regisztrálj a giggle-re és menj el napi munkákra.
2022. dec. 15. 22:50
 13/13 anonim ***** válasza:
9: Igen, nekem is ez jutott eszembe.:)
2022. dec. 16. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!