Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért ilyen gagyik a mérnöki...

Miért ilyen gagyik a mérnöki fizetések? Több helyen is voltam már interjún gépészként,jelentős releváns tapasztalattal,nyelvekkel aztán sehol semmi.Gondolkozom hogy kimegyek haver után Ausztriába hotelozni.Szégyen....

Figyelt kérdés

jan. 14. 14:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%

Az áruházi dolgozók bére a Lidlnél nyolcórás munkaviszony mellett jelenleg átlagosan bruttó 452 000 és 587 000 forint között alakul. A logisztikai központokban dolgozó fizikai munkavállalók átlagosan bruttó 473 000 és 764 000 forintban részesülnek. Az áruházvezetők bére bruttó 993 000 és 1 217 000 millió közötti.

[link]

jan. 16. 04:44
 12/16 anonim ***** válasza:
34%

Hú de jó hogy mindig lehet példálózni a LIDL/ALDI bérekkel... Mi lenne az országgal és főleg a gyakoris megmondóemberekkel, ha nem lennének publikusak a fizetések ezeken a helyeken.

Amúgy meg mit számtí hogy mennyit fizet pl. a Lidl???

Mégis milyen következtetést lehet ebből levonni? Mindenki dolgozzon Lidl-ben árufeltöltőként? Ez a jövő? Hogy mérnökök, diplomás emberek, értelmiségiek kasszázzanak és pakoljanak? A tanárok, ápolók, mentősök, rendőrök, tűzoltók, szociális gondozók, hivatalnokok stb. mindenkinek a Lidl-be kell menni...

Egyébként meg NEM vesznek fel. Hiába próbálsz te diplomásként, főleg mérnökként mondjuk betanított munkára menni (mert mondjuk 1,5X annyit fizet mint a mostani béred), nem fognak veled foglalkozni.

Én próbáltam anno, a környékünkön elég sok gyár van, sok pozíciót hirdetnek, le se szarják az embert. ukránokat, mongolokat, filippínókat hoznak minden pozícióra, ami meg van hirdetve csak porhintés, kvázi kötelező elem. A jobb pozíciókra pedig vagy belső embert vesznek fel, vagy - és leginkább ez a jellemző - havert, komát, sógort, ismerőst, szeretőt stb.

jan. 16. 06:15
 13/16 anonim ***** válasza:
81%

Mindenki azt kezd egy információval amit akar.

Valaki azt a következtetést vonja le, hogy nem éri meg az egyetem, valaki azt, hogy a francba, még az egyszerü Lidls is többet keres mint én, valaki azt, hogy de jó akkor megyek a lidlbe dolgozni, stb.

Ne csak magadból indulj ki.

jan. 16. 06:21
 14/16 A kérdező kommentje:

Viszont az elvárások meg az egekben persze...Mondjuk ahol dolgoztam eddig 2 helyen, a mérnökök nagyrésze bejött kávézni meg beszélgetni,nyilván nettó 500 ért nem fogják összetörni magukat a munkában.

Az mondjuk biztos,hogy egy Aldi-Lidl tengelyen pörögni kell,ott nem lehet elkummantani a munkát,irodai munkások pedig szinte sportot űznek ebből.

jan. 16. 09:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Gépészmérnök BSc vagy MSc?
jan. 17. 09:49
 16/16 A kérdező kommentje:
MsC, nem mintha számítana,ugyanaz a szánalom minden cégnél.
jan. 17. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!