Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sajnos sarokba lettem szorítva...

Sajnos sarokba lettem szorítva. Sürgősen kell olyan munka, amivel legalább 40 000 Ft/óra jövedelmet el tudok érni. A triviálishoz öreg vagyok és a nemem sem megfelelő. Merre érdemes próbálkozni?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 11:53
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Mondtam, hogy nem vagyok kretén? Az vagyok. Pontosan tudom. Ha nem az lennék, akkor már rég miniszter lennék, de vállaltan az vagyok.

Valahogy elő kell teremteni a szélhámosokra a pénzt. Ha becsületesen nem megy, akkor így.

tegnapelőtt 18:15
 22/30 anonim ***** válasza:
tegnapelőtt 18:32
 23/30 anonim ***** válasza:
57%
Lehet hogy ez a munkaügyes troll egy újabb skizofrén perszónája?
tegnapelőtt 18:57
 24/30 A kérdező kommentje:

Nyugi. Már fogyatékos agyamig eljutott, hogy igazán jól csak szélhámosként kereshetek. Lenyugodtam, teszem a szükséges lépéseket.

Aki szeretné hallani, hogy ne szedd a gyógyszereidet, mert pattanásos lesz a bőröd és az rossz jel, és/vagy drágán akar kínai bonbont venni, mert az biztos használ, készítheti a pénzt és jöhet.

tegnapelőtt 18:59
 25/30 anonim ***** válasza:
0%

Az a gond, hogy te alkalmazotti órabért akarsz vállalkozói forgalommal összehasonlítani, amit nem igazán lehet.

Az almát csak az almával, körtét a körtével hasonlítsd össze.

tegnapelőtt 19:34
 26/30 A kérdező kommentje:
Most is vállalkozó vagyok. Ezek a bevételek azonban álomként sem jelennek meg.
tegnap 07:31
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
Túl sokat akarsz a képességeidhez mérten. Szidod a szélhámosokat. A szélhámos csak akkor lehet sikeres ha talál egy balféket akit át tud vágni.
tegnap 12:22
 28/30 anonim ***** válasza:
34%
(Ha szélhámos akarsz lenni, akkor találnod kell ügyfelet, aki hülyébb nálad…….)
tegnap 12:27
 29/30 anonim ***** válasza:
34%
Milyen vállalkozásod van, és mennyit termelsz, keresel?
tegnap 16:56
 30/30 A kérdező kommentje:
Olyan 6-800 körül jön ki a havi költhető.
tegnap 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!