Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érdemes lehet az osztrák...

Érdemes lehet az osztrák feibránál dolgozni? Megéri?

Figyelt kérdés
Az mindenképp előny szerintem hogy a határ mellett van, tehàt lehet ingázni
ma 09:08
1 2
 1/13 Léhna válasza:
35%
Nehéz kérdés, valóban. Akarsz enni? Számlákat fizetni? Vagy eltart anyuci és csak dubai csokira meg pocora kell a pénz...?
ma 09:23
 2/13 A kérdező kommentje:
Én Kelet Magyarországon lakok és úgy csinálnám, hogy az egyik barátommal a határ mellett Sopronban bérelnénk albérletet és úgy ingáznánk.. én már évek óta egyedül élek, természetesen mindent magamnak kell fizetni. A rezsi kb 60 itthon a kaja 80 kb akkor az albérlet lenne 180 de az ugye feleződne meg az ingázás plusz hazajàrás. Tehàt olyan 300 at költenék minden hónapba a többit félretenném
ma 09:29
 3/13 anonim ***** válasza:
61%
Vallalkozoi igazolvannyal tudod csinalni, ezt keri a ceg a munkahoz. Magad utan adozol es konyvelsz. Nem alkalmazotti jogviszonyba vesznek fel.
ma 10:36
 4/13 anonim ***** válasza:

Abban a formában, ahogy leírtad, felejtsd el!

Ismerősöm dolgozott ott.

ma 11:38
 5/13 A kérdező kommentje:
4 # ennyire rossz?
ma 11:51
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem annyira jó az.

Vállalkozónak kell lenni, meg saját kocsi kell hozzá.

Ha csomagokat akarsz hordani, akkor inkább az osztrák postához menj.

ma 20:06
 7/13 A kérdező kommentje:
6 # jó lenne az osztrák posta is, de oda gondolom màr kell a német nyelvtudàs. Nekem csak nagyon alapszinten megy
ma 20:28
 8/13 anonim ***** válasza:
7# akkor menj az Amazonhoz. Oda elég az alapszint német+ jogsi.
ma 21:39
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha nem beszelsz nemetul, miert nem Pesten keresel munkat?
ma 21:48
 10/13 A kérdező kommentje:
9 # Miskolcon lakok van munkám.. Minek mennék Pestre? A pesti fizetésből se tudnék haladni
ma 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!