Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Osztrák kiköltözés bővebben?

Osztrák kiköltözés bővebben?

Figyelt kérdés
leírnátok tapasztalatitokat a kiköltözéssel kapcs? mi a véleményetek?
okt. 6. 16:03
 1/4 anonim ***** válasza:
14%

nem

üdv Dublinból

erre vannak a szakirányú fb groupok

okt. 6. 16:38
 2/4 IgaziÚriember ***** válasza:
18%

"mi a véleményetek?"

2024-ben csak a végzettség nélküli selejt költözik ilyen hányadék helyre mint ausztria. Az igazi intelligens elit Úriemberek, mint jómagam vagyok full remote dolgoznak contractorként amerikai vagy svájci cégeknek.

okt. 6. 16:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Itt minden kérdésedre választ kapsz... Nézd az elejétől...

https://www.youtube.com/@dumaturaausztria/videos

okt. 6. 18:12
 4/4 anonim ***** válasza:
72%
Ha van kint meló meg ismeretség akkor sima ügy. Ha nincs akkor kicsit rázósabb. Kell sok pénz meg nyelvtudás. De megéri, gyári szalagmunkával alig másfél év alatt 10 misit már megspóroltam úgy hogy nem éltem rosszabbul mint otthon meg sokat kirándulok meg voltam két hetet nyaralni spanyolban. Szóval nem rossz. Persze itt is el lehet költeni bármennyit ismerek sok olyan életképtelent aki úszik az adósságban hiába a 2000-2200 euros fizu meg a 13-14. havi. Én inkább spórolok aztán 2-3 év múlva veszek lakást hitelre.
okt. 6. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!