Dolgozik valaki az osztrák postán futárként?
Figyelt kérdés
Ha igen, le tudnád írni hogy megy egy nap? Hány csomagot/címet kell kivinni egy nap, mennyire tartható a 8 órás munkaidő stb. Fizu mennyi?
Köszi
aug. 18. 15:41
1/7 anonim válasza:
Haver dolgozik.6-14 ig hogy mennyi címe van nyilván változó.Nincs túlóra.
2200 nettó határtól nem messze.
De jól kell németül beszélni.
2/7 anonim válasza:
Egyik ismerősöm dolgozik az osztrák postán Linzbe. Úgy hallottam, mostanában ott is egyre több bőrt akarnak lehúzni az alkalmazottakról. Ugródeszkának ajánlom, mert nagy a hajtás. Évekkel ezelőtt beszélgettem kinti magyar postásokkal, akik elégedettek voltak a munkahellyel, de ez egy pörgős embereknek való munkahely.
3/7 anonim válasza:
Posta mindenhol szar, osztráknál is, a fizu dettó.
4/7 anonim válasza:
Én a német postánál dolgozom 5 éve. De az elmúlt 1 évben okádék lett.
5/7 A kérdező kommentje:
Az mondják 170 csomagot kell kivinni egy nap, de azt nem mondták meg, hogy az átlagban hány címet jelent.
aug. 20. 09:50
6/7 anonim válasza:
ha csak csomag az jó. ha levelekkel, szórólapokkal, újsagokkal együtt, akkor viszont szívás.
7/7 anonim válasza:
Azért azt kétlem, hogy nincs túlóra, mert alapból fizetnek egy túlóra pauschalt. Azt hiszem havi 10-15 órát. Ha meg rákeresel willhabenen vagy az ams oldalán, akkor az a 2200 jó lesz bruttónak is, bár nekem ez meg már túl kevésnek tűnik. Ismerősöm aki ott dolgozik, az is olyan 2000 netto környékére mondta. Ahova semmikép nem menj kézbesítőnek: alvállalkozó, gls, dpd, hermes stb... Ott lehúznak mint a fene!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!