Milyen szakmát érdemes tanulni 2025-ben?
12. osztályos gimis vagyok. Sokáig gondolkodtam az egyetemen, de mivel annyira jó nem vagyok , hogy orvosnak vagy jogásznak menjek, ezért leondtam róla. Most valamilyen normális, leginkább építőipari szakmát akarok tanulni, mivel ezzel lehet talán a legkönnyebben boldogulni, vállalkozni.
De nem tudom, hogy mit. Sajnos anya egyedül nevelt, így nem volt, aki bármilyen férfi munkára megtanított volna. Egyedül erdőn dolgoztam, ott viszont sokat, de azt nem akarom, sok vele a gond.
Klímás, festő, burkoló, villanyszerelő, vízvezeték szerelő? Akik rálátnak, melyik éri meg a legjobban? Melyiket érdemes kerülni? Miért? Gondolkodtam még szakács, autószerelő szakmán is, de azokkal nehezebb vállalkozni.
Nem vagyok szakember, de nemrég építkeztünk.
Szerintem az épületgépészet egyre fontosabb lesz, én ebbe az irányba mozognék, vagy a villanyszerelő is jó még.
Burkoló sem rossz szerintem, de fizikailag nagyon kemény. Festő ugyanez. Ezeket akkor ajánlom, ha bírod a kemény fizikai munkát és egyébként jó a kézügyességed és van esztétikai érzéked.
Villanyszerelés, klíma és hőszivattyú szerelés.
A tisztán építőipari szakmákat hanyagolnám.
Épületgépészet az, ami baromság, a többi az mind jó.
Azt válaszd, amelyik tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!