Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen fajta szakmát lenne...

Milyen fajta szakmát lenne érdemes tanulni?

Figyelt kérdés
Jelenleg ápolóként dolgozom, de ez nem igazán az a "nyugisabb" munkahely. Rengeteg a túlóra, éjszaka, ünnepnap, készenlét stb. Tanulni és váltani szeretnék olyanra ahol esetlegesen Home Office is elérhető ha úgy hozza az élet. A könyvelő szakmán gondolkoztam, de sokan lebeszéltek róla. Milyen "női" jellegű szakma létezik, ami nem fizet rosszul de nem is kell havi 240 órát dolgoznom, mint a jelenlegi helyemen?

2023. febr. 10. 23:46
 1/6 anonim válasza:
81%
Ha érdekel az informatika világa, akkor tesztelői vonalat tudnám ajánlani, vagy ux designer is jó opcio. Esetleg recruiter vagy hr vonal ha érdekel. Viszont ha a könyvelés érdekel, csináld! Ne hagyd, hogy mások döntsenek helyetted. Érdemes feltenned magadnak a kérdést: mi az a munka, amit akkor is csinálnék, ha ma megnyerném a lottót? Tehát, amit ingyen is csinálnál. Ha ez megvan, akkor a hivatásod is.
2023. febr. 11. 00:35
 2/6 anonim ***** válasza:
82%

A könyvelő szerintem inkább női jellegű szakma mint férfi, szóval ha van hozza kedved és érzéked a matekhoz akkor hajrá :D

Amúgy az előttem válaszoló sem mondott hülyeséget, a tesztelőknek nem kell sokat tanulni, manuális tesztelőnek meg konkrétan 0 tudással is el lehet menni néhány helyre. A ux designerről nem sokat tudok, úgyhogy arról inkabb nem mondok semmit, de egy multinál a hr, receuiter vonal is jó lehet.

Sok sikert :)

2023. febr. 11. 06:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
IT
2023. febr. 11. 08:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Van a családban könyvelő, nem igen van magánélete, sok a túlóra, van, hogy hétvégén is dolgozik, ha jön valami határidő, szerintem ezzel órában nem lennél beljebb, de nyugisnak se tűnik.
2023. febr. 11. 08:55
 5/6 anonim ***** válasza:
80%
Az egészségügyben is érdemes lenne talán tájékozódnod. Pl. vannak kardiológiai szakápolók, akik kardiológiai centrumokban dolgoznak egyműszakban. Vannak olyan osztályok, ahol az ápolási tevékenység nen olyan megterhelő, sőt rengteget magánintézmény is kinőtte már magát. Keresett szakmád van.
2023. febr. 11. 08:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Egészségügyi recepciós, betegirányító?
2023. febr. 11. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!