Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sajnos sarokba lettem szorítva...

Sajnos sarokba lettem szorítva. Sürgősen kell olyan munka, amivel legalább 40 000 Ft/óra jövedelmet el tudok érni. A triviálishoz öreg vagyok és a nemem sem megfelelő. Merre érdemes próbálkozni?

Figyelt kérdés
tegnap 11:53
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:

A kérdésből kimaradt:

Hálózat üzemeltető informatikus vagyok (1993 óta)

Végzettségeim:

Elektronikai műszerész

Villamos üzemmérnök

Python programozás vizsga

Automechatronikai technikus (magyarul autószerelő frissen végeztem)

Alternatív hajtás technikus (folyamatban)

tegnap 11:55
 2/26 anonim ***** válasza:
91%

Lottózó. Ha tényleg ez a helyzet, akkor rajtad már tényleg csak a csoda segíthet.

Ez az összeg alsó hangon havonta nagyságrendileg 6,5 millió Ft. Ez bruttóban is közel elérhetetlen a legtöbb embernek, nettóban pláne.

Nagyon komoly szaktudás és tapasztalat kell már ahhoz is, hogy ennek a harmadát megkeresd. Ha bármelyikkel rendelkeznél, akkor pedig nem ide írtad vola ki a kérdésed.

tegnap 12:00
 3/26 anonim ***** válasza:
88%
löl
tegnap 12:01
 4/26 anonim ***** válasza:
94%
Te ennyit a budos eletbe nem fogsz kapni, ez 6m brutto felett van... En tanacsadokent is csak 4.5m et tudtam elerni...
tegnap 12:03
 5/26 A kérdező kommentje:
Milyen tanácsadó vagy?
tegnap 12:07
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor el kell indulnod 2026ban a választásokon
tegnap 12:14
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Minielnök fizetés ez, és ez is csak úgy érhető el számára hogy önmagának szavaztatja meg a minyonjaival.

Eme adalékinfó talán segít a realitásérzéked feltámadásában.

tegnap 12:20
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

40.000 forint/ óra???? Negyvenezer??? Óránként?

Ez a kérdés így teljesen komolytalan, erre nem lehet tanácsot adni, mert azok a szakemberek, akiknek ekkora a jövedelmük, nem a gyakorin keresnek állást maguknak.

tegnap 12:24
 9/26 anonim ***** válasza:
84%
Egy gyárigazgató sem keres ennyit szerintem, te pláne nem fogsz.
tegnap 12:41
 10/26 anonim ***** válasza:
Szerintem egy bruttó 3000-3500, és jól jártál a képességeid alapján.
tegnap 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!