Sajnos sarokba lettem szorítva. Sürgősen kell olyan munka, amivel legalább 40 000 Ft/óra jövedelmet el tudok érni. A triviálishoz öreg vagyok és a nemem sem megfelelő. Merre érdemes próbálkozni?
A kérdésből kimaradt:
Hálózat üzemeltető informatikus vagyok (1993 óta)
Végzettségeim:
Elektronikai műszerész
Villamos üzemmérnök
Python programozás vizsga
Automechatronikai technikus (magyarul autószerelő frissen végeztem)
Alternatív hajtás technikus (folyamatban)
Lottózó. Ha tényleg ez a helyzet, akkor rajtad már tényleg csak a csoda segíthet.
Ez az összeg alsó hangon havonta nagyságrendileg 6,5 millió Ft. Ez bruttóban is közel elérhetetlen a legtöbb embernek, nettóban pláne.
Nagyon komoly szaktudás és tapasztalat kell már ahhoz is, hogy ennek a harmadát megkeresd. Ha bármelyikkel rendelkeznél, akkor pedig nem ide írtad vola ki a kérdésed.
Minielnök fizetés ez, és ez is csak úgy érhető el számára hogy önmagának szavaztatja meg a minyonjaival.
Eme adalékinfó talán segít a realitásérzéked feltámadásában.
40.000 forint/ óra???? Negyvenezer??? Óránként?
Ez a kérdés így teljesen komolytalan, erre nem lehet tanácsot adni, mert azok a szakemberek, akiknek ekkora a jövedelmük, nem a gyakorin keresnek állást maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!