Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek milyen szakmát...

Szerintetek milyen szakmát érdemes kitanulni férfiként aminek van jövője,és jól megél belőle az ember?

Figyelt kérdés
Jelenleg cnc marós vagyok,de olyat keresnék amit később esetleg magamnak is tudnám csinálni akár,vagy ha van ötletetek,hogy alkalmazottként mi az aminek van jövője,ne tartsátok magatokban 😉 és Buék mindenkinek
jan. 1. 10:25
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
54%

Neked kell tudnod, hogy mihez van adottságod.

Mi az, ami a marós szakmát kiegészíti, s kapcsolhatod egymáshoz, amikor munkát vállalsz?

jan. 1. 10:32
 2/30 anonim ***** válasza:
29%
Asztalos. De semmiképp sem alkalmazottként.
jan. 1. 10:33
 3/30 anonim ***** válasza:
75%
Trader és befektető.
jan. 1. 10:35
 4/30 anonim ***** válasza:
0%
jan. 1. 10:35
 5/30 anonim ***** válasza:
19%
Rengeteg állást hirdetnek cnc programozó, marós, esztergályos és forgácsoló szakmában, együtt.
jan. 1. 10:38
 6/30 anonim ***** válasza:
27%
Gázszerelő
jan. 1. 10:39
 7/30 anonim ***** válasza:
0%

Alkalmazottként semminek sincs értelme szerintem.

Miért mást gazdagítsak a munkámmal?

jan. 1. 10:54
 8/30 anonim ***** válasza:
0%

kérdésre válaszolva számomra: programozás, tartalommarketing, Pr

számodra meg neked kell megtalálni, hogy mi az a dolog, ami nélkül nem bírsz élni se. Amit akkor is csinálnál, ha nem fizetnének érte semmit.

jan. 1. 11:02
 9/30 anonim ***** válasza:
27%
7: a vállalkozás azért messze nem mindnekinek való. A legtöbb vállalkozó létrehoz magának egy munkahelyet, ahol a saját rabszolgája lesz. Még ha jól is él a vállalkozásából, ez legfőképp azért van, mert nagyságrendekkel több energiát és időt fektet bele, mint egy alkalmazotti munkába. Tehát arányaiban nem keres jobban. Vannak persze kivételek, nem is kevés.
jan. 1. 11:04
 10/30 anonim ***** válasza:
62%
7-es miért ne? Én pl. vállalkozóból lettem alkalmazott, mert így kevesebb munkával és felelősséggel több pénzt keresek.
jan. 1. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!