Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek milyen szakmát...

Szerintetek milyen szakmát érdemes kitanulni férfiként aminek van jövője,és jól megél belőle az ember?

Figyelt kérdés
Jelenleg cnc marós vagyok,de olyat keresnék amit később esetleg magamnak is tudnám csinálni akár,vagy ha van ötletetek,hogy alkalmazottként mi az aminek van jövője,ne tartsátok magatokban 😉 és Buék mindenkinek
jan. 1. 10:25
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Mi ez a 0-ra szavazás?
jan. 1. 14:50
 22/30 anonim ***** válasza:
16%
Valahol már említettem a drónpilóta szakmát, szerintem ennek is lehet jövője. Fiatal lennék, akkor elvégeznék egy növényvédelmi drónpilóta tanfolyamot, aztán 10-15 millióból már el is lehet kezdeni egy ilyen jellegű vállalkozást.
jan. 1. 15:21
 23/30 anonim ***** válasza:
7%

Onlyfans.

Kell hozzá szoba, rendes lámpa, jó minőségű kamera vagy okostelefon.

Jól lehet vele keresni.

jan. 1. 17:36
 24/30 anonim ***** válasza:
0%

Olyan szakmát tanulj ami érdekel és van benne tehetséged. Mást nem érdemes. Most mondanák a legtöbben, hogy tanulj valami IT szakot de ha abszolút nincs affinitásod hozzá akkor semmi értelme. Utálnád, nem menne, nem is tudnád megtanulni tehát jól sem keresnél vele.

Fölösleges bármi olyat csinálni ami nem érdekli az embert, amiben nincs semmi öröme sem. Csak önkínzás.

jan. 1. 18:08
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
Mostani szakmád is jó.
jan. 1. 18:15
 26/30 A kérdező kommentje:

Az lehet, affinitás ide, vagy oda, de mindent el lehet sajátítani. Nyilván sikeresebb lesz és motiváltabb az ember olyanba amit eleve szeret az ember.

It-hoz diploma kell, meg az is szerteágazó, és jelenleg a klímás, villanyszerelőin, illetve a nehézgép kezelőin gondolkodok

jan. 1. 19:11
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
Ha villanyszerelés, meg IT is érdekel, akkor én okosotthonok telepítére mennék rá. Még van rés a piacon szerintem
jan. 2. 14:46
 28/30 A kérdező kommentje:
Na ez nagyon jól hangzik valóban. Gondolom a gazdagabb, tehetősebb embereknél lesz jövője ennek az okos otthonnak
jan. 2. 18:52
 29/30 anonim ***** válasza:
Víz vagy gázszerelő ejjeli/ünnepnap/hétvégi sürgősségi .
jan. 3. 08:16
 30/30 anonim ***** válasza:
28%

#28: Dehogy, pont, hogy ez is egyre olcsóbb és egyre szélesebb körben lesz elérhető, ahogy az idők során minden technológiai újítás.

Nyilván most döglődik az ingatlanpiac, de vállakozni nem 1 évre tervez az ember.

El lehet kezdeni csinálni kicsiben, és ha bekerülsz a piacra, folyamatosan tudsz növekedni a piaccal együtt.

Lepontozók tudnak cáfolni?

jan. 3. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!