Sajnos sarokba lettem szorítva. Sürgősen kell olyan munka, amivel legalább 40 000 Ft/óra jövedelmet el tudok érni. A triviálishoz öreg vagyok és a nemem sem megfelelő. Merre érdemes próbálkozni?
Kedves Tizes
Ezek szerint túl vagyok fizetve.
A kérdést sajnos az inspirálta, hogy a nejemet szélhámosok bepalizták óránként 40 000 Ft-os szolgáltatásra (Természetesen egyszerre 3-an kapják a szolgáltatást, tehát a szolgáltató szempontjából 120 000 Ft/óra)
A kérdés - én szerényebb vagyok, nekem 40 000 elég - hogy becsületes munkával is meg lehet-e ezt a pénzt keresni, vagy legyek én is gazember.
Ha kell, akkor én is megszerzem a papírokat és én is becsapok másokat, de nehezen viselné a gyomrom.
Miért nem tudsz nyíltan, egyenesen kérdezni?
Fel kell mondani a szolgáltatást, ha nincs rá szükség a továbbiakban/nincs rá keret.
Vagy el kell válni a feleségtől, megszüntetve a vagyonközösséget és a hóbortjainak való kockázati kitettséget.
A Te vagy a nejed hibás pénzügyi döntéseiről ki tehet? A kormány vagy Brüsszel, vagy éppen Te?
Nem akarlak megsérteni, de a 40 ezer Ft/ óra jövedelmet a te kompetenciáiddal nem tudod elérni 2025-ben.
- Öt megfelelő számot megjátszol és szombat este nyersz.
- A fejedre húzod a nejed harisnyáját és elmész bankot rabolni.
- Megpróbálod Te is bepalizni a feleséged szélhámosait.
Imádom mikor ilyen csökött agyúak rébuszokban próbálják így előadni a degenerált nyomorúságukat...
Legközelebb fogalmazd már meg úgy a kérdést hogy értelme is legyen...
11. Lopással könnyű pénzt szerezni, viszont megéri a lelkiismeretednek? Folyamatosan hazudni minden ismerősnek és félni a lebukástól?
Mi van, ha egyszer börtönbe kerülsz avagy valaki megver, életen át tartó sérülést okoz, mert átverted? Mi a jövőkép, meddig uzod ezt a szakmát, utána mi lesz?
Arra is érdemes gondolni, hogy a lopott pénzt kizárólag KP-ban tudod használni, semmilyen hivatalos értéktárgyat nem vehetsz rajta, másképp nagy valószínűséggel bekopog a NAV és nem fogod tudni igazolni eredetét.
Látod, ezért tart ott sok ember ahol te, mert a könnyű meggazdagodást választja ahelyett, hogy hosszútávon gondolkodna. Mindenek előtt jó, hogy cselekvés előtt kiírtad ezt a kérdést, remélem hatóságok megfigyelnek mielőtt bárkit átvernél.
A hibás én vagyok, mert nem vertem be a fejét, amikor közölte, hogy megyünk "természetgyógyászhoz".
Sajnos az történt, hogy a feleségem gyógyíthatatlan, ennek kezelését "segítik a természetgyógyászok".
Ez a kérdés összesen csak annyi, hogy ezt a pénzt meg lehet-e keresni becsületes munkával, vagy legyek természetgyógyász.
Legyé’ akkor természetgyógyász.
Egyetértek a 14-es válaszolóval, és azt hozzátenném okulásodra, hátha nem írsz ki újabb kérdést (mert ez a természetgyógyászos nyomor már volt az elmúlt pár napja), elmondok egy általános szabályszerűséget, ami a darwinizmus implementációja a közgazdaságtanba.
A pénz a buták felől az okosak felé áramlik. A piaci mechanizmus a rátermettebbeket jutalmazza az idióták kárára.
(Ezt úgy kell érteni, hogy hosszú távon, nettóban, az intelligensebbeknél nagyobb reálvagyon növekedés történik, mint az unintelligenseknél)
Köszönöm a válaszokat.
Jól le lettem bunkózva, de megérdemeltem.
Akkor keresem az iskolát.
Erről már a múltkor is írtál ki kérdést, hogy a beteg párod szélhámos kuruzslók bűvkörébe került és nekik hordja a pénzt.
Már ott is leírták normálisan, hogy vagy próbálj a lelkére beszélni, vagy ügyvéd is válás ha már a te anyagi egzisztenciádat is veszélyezteti a mániája.
Az biztos nem vezet sehova, hogy kiírod ezt a kérdést újra és újra mindenféle elcseszett rébuszokba burkolva, mint ennél a kérdésnél is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!