Ha havi nettó 1 millió környékén (vagy több) lenne a fizetésed, akkor mennyit költenél el belőle?
Figyelt kérdés
dec. 23. 22:50
21/26 anonim válasza:
1 milliót keresünk ketten a párommal. Albérletet fizetünk, plusz van 2 háziállatunk, gyerek és autó még nincs. Kb. a feléből megélünk. A másik fele változó arányban megy a megtakarításainkba, vállalkozás fejlesztésre és ha szükségünk van bármire, azt is ebből vesszük meg.
22/26 anonim válasza:
#20 Mert olyat csak az ostobák művelnek. De a hozzászólásod alapján téged nem fenyeget az a veszély, hogy 1 milliót keress.
23/26 anonim válasza:
22# Igazad van, egyetértek, de mindenkinek szíve joga mit kezd a pénzével. Szerencsére törvény nem tiltja, és mi sem. Ezen kívül jó is hogy vannak ilyen emberek, akikből élünk. Költsék csak.
24/26 anonim válasza:
Hát 3-400k kb. ami átlag havonta elmegy a szokásos dolgokra, hitel, rezsi, rendszeres, kevésbé rendszeres kiadások. Ha megépül a ház, akkor átgondolnám, hogy nagyobb lábon éljek, addig inkább ez a szint
25/26 anonim válasza:
Semmivel nem költenék többet mivel nincs mire, nincs olyan dolog ami most mindenképpen szükséges lenne, de mondjuk pénz hiányában nem tudom megvenni.
Szóval félretenném az összeg kb. 80%-át. Nincs rá szükségem, elszórni baromságokra meg nem akarnám.
Nyilván vannak hónapok amikor az ember többet költ, pl. én is vettem nagyobb értékű dolgokat, de azért ez egy évben 2-3 hónap maximum (főleg karácsony környéke).
26/26 anonim válasza:
Pont ugyan annyit mint most. Ami kell azt megveszem, a többit félreteszem.
Persze így előbb lenne meg az új kocsi, ház...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!