Angol tanárként hova mehetnék tovább dolgozni fél millió feletti fizetésért?
4 éve dolgozok angol tanárként, a sima fizetésem nem sok, publikus adat. Emellett magánórákból kb. havi 200 ezret összeszedek , de házat szeretnék építeni ezért több fizetés kellene, havi 600-800 ezerből tudnám kiskálázni amit tervezek.
Angol tanárként milyen lehetőségeim lennének? Tolmács állás többet fizetne?
Magánóráimat megakarnám őrizni , most tanárként sok a szabadidőm, iskolában kb. 20-30 órát vagyok hetente , de egy 40 órás meló mellett kevesebb időm maradna, szóval olyan 4-500 ezres állás kéne.
Magániskolákat néztem, volt olyan ahol 400 ezret kínáltak, de kizárták a magánórák tartását.. bár ezt nem is értem, hogyan nézik hogy tartok e itthon órát??
Ha angol tanárként dolgozol, akkor Angliában keress munkát, ne itt. A félmillió font már elég jó fizu.
(Aki angol nyelvet tanít, azt angoltanárnak hívják.)
Ha már okoskodni próbálsz egy elvétett hibán akkor én is közbe szólnék, a magyar fizetőeszköz a forint nem a font. Köszönöm azért a hozzászólást.
"angol tanár" = angol nemzetiségű/(anya)nyelvű tanár
"angoltanár" = angol nyelvet oktató tanár
Ez nekem is fájt...
Amúgy szerintem tanárként ennyi pénzt nem fogsz tudni összeszedni Magyarországon, de tolmácsként se. Ráadásul, mire "kiskáláznád", addigra még jobban elszállnak az árak. Házépítést amúgy is csak hozzáértőknek ajánlom, nagyon csúnyán meg lehet szívni vele. Ha van a családban, barátok között tapasztalt építőmérnök vagy építészmérnök, aki segít, akkor talán bele lehet vágni.
Esetleg tőzsdézz vagy bitcoinozz. De előtte tanuld ki, hogy érdemes.
Gyúrj rá jobban a magán oktatásra.
Simán el lehet kérni 5000 Ft-ot per óra. Csoporttól többet is, de akár cégekhez is bepróbálkozhatsz.
Ha sikerül heti 25 órát összeszedned, már meg is van a célösszeg (-adók).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!