Szerintetek évi 1.5 millió Ft spórolt pénz jó vagy sem?
Nem rég kezdtem el dolgozni Pesten. Egyedül élek, munkás szállón vagyok, ahol minimálisat kell fizetni. Ételt általában otthonról hozok.
A jövőben szeretnék egy kis házat valahol vidéken, szeretnék autót és motorkerékpárt.
Szerintetek ez az összeg jónak számít a mai világban? Lehet belőle tervezni?
Relatív.
Nyilván aki hónapról hónapra, és egy fillért nem tud félre rakni, ahhoz képest jó nagyon. Viszont ingatlanra gyűtjve, nem tudom mennyi idő alatt gyűlt egy össze, de még nem kevés kell hozzá, ha csak egy élhető vidéki ház önerejéhez is gyűjtesz.
Nem rossz, sokak nem tesznek ennyit félre. Szóval nem rossz ez. Habár az ingatlan árak sajnos a remek ingatlan politika miatt gyorsabban nőnek/nőttek.
Ha kiakarod ezt maxolni akkor valami nyelvet megtanulsz legalább alap kommunikáció szinten és ugyanezt eljátszod külföldön.
Ha itt félre tudsz rakni ennyit szállóban akkor ott több mint a duplája is lehetne. Egy-két évet spórolsz vele.
Úgy, hogy nem kell számlákat fizetned, meg otthonról küldik utánad a kaját, nem sok.
Legalábbis nem kellene vele dicsekedned!
Ez havi 125 ezer ft, úgy, hogy munkásszállón nyomorogsz (gondolom egy szobában több másik szerencsétlennel, vélhetően valami aljamunkát végezve)
A cél jó, de jó pár évet el kell így szenvedned, hogy tudj akár egy viskót venni... sajnos magyar viszonylatban ez a realitás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!