Ha havi nettó 1 millió környékén (vagy több) lenne a fizetésed, akkor mennyit költenél el belőle?
Figyelt kérdés
dec. 23. 22:50
11/26 anonim válasza:
Egyedül nettó 1,2 millió körül van a jövedelmem, az asszonnyal együtt olyan 1,6 millió. Ha az adott hónapban nincs nagyobb plusz kiadás, akkor olyan 700 ezer megmarad. Gyerek nincs, csak két kutya, van viszont lakás- és autóhitel.
12/26 anonim válasza:
Én is, és a férjem is 1 millió nettó fölött keresünk. Azért ez nem olyan hű de sok pénz azért, mint ahogy egyesek ezt beállítják. Mivel sok kiadásunk nincs, se albérlet, se hitel, se gyerek, ezért havi általában havi 500 ezer - 1 millió között költünk, 1 - 1,5 millió megtakarításba megy. Persze vannak kivételes hónapok, amikor van valami nagyobb kiadás, vagy elutazunk nyaralni, de ez évente max 2-3 alkalom.
15/26 anonim válasza:
IT-ban dolgozunk mind a ketten, férjem szoftverfejlesztő, én projekt manager vagyok. IT-ban ezek egyébként még csak nem is kimagasló bérek, maximum közepesek.
16/26 anonim válasza:
Havi 1,5 millió körül költünk családi szinten, ebből 350e a törlesztő. Ha csak 1 milliót keresnék pont kijönnénk a feleségem fizetésével együtt, de félretenni nem tudnánk semmit. Két gyerek, két autó, családi ház.
18/26 anonim válasza:
200 alatt költök és ennyi pénzzel sem szeretnék sokkal többet költeni, úgyhogy valamire spórolnék belőle. Álmaimban örülnék egy nyaralóháznak.
19/26 anonim válasza:
Párom pénze pedig ennél is kevesebb és én 200 alatt vagy a megspórolásokból belföldön többször utazok. Nyilván valamikor párom is jön velem, de én szeretem jobban és egyedül is szeretek menni. Úgyhogy nem igaz az, hogy nem lenne nagy pénz és 500 felett költeni nem lenne nagy pénz. Mivel 300-ból is megvan minden ugyanúgy hitelek nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!