Ha havi nettó 1 millió környékén (vagy több) lenne a fizetésed, akkor mennyit költenél el belőle?
Magam plusz egy gyerek, ennyiből 300 költés, többi tartalék lenne.
Most 300 at keresek az el is megy megtakarítás 00.
Nem költenék többet ha többet keresnék akkor sem.
Ennyit keresek kb. 7 éve, 29 eves korom óta, ill mostmár inkább 2t. Mielott barki kerdezi, egyeni vallalkozas, abbol kisceg lett, mellette egyetemeken tanitok/kutatok.
Sajat hitelmentes lakas van. Elmult 3 evben atlag 450et koltottem, de ebbol havi 200 (szoval evi 2.5 millio) csak utazasra ment el. Ez nyilvan a luxi kiadas, amit csak akkor engednek meg magamnak ha legalabb a bevetelem felet be tudom fektetni.
Nyilván több menne el, mint jelen helyzetben, de ez törvényszerű, bár most sem feltétlen spórolok szóval inkább elraknám a maradékot. Szerintem kb. a felét raknám el ház felújításra 500 ból simán kijönnék hiszen ez most is így van bár se gyerek se család szóval csak magamra költök. Nem mondom, hogy idővel nem menne feljebb a költekezés hiszen ha van akkor ahhoz könnyű hozzászokni.
1 milla nettó szerintem már családosként is kiemelkedő fizu, az én esetemben pedig kifejezetten kiemelkedő lenne. 32/f...
Nekünk 1.2 millió a kettőnk fizetése a férjemmel. Novemberben és decemberben az egész elment :D
Amúgy kb 500k megy el egy hónapban.
30N
@8 1 millió nettót még elég sok különböző melóval meg lehet keresni, 2 felett már elég szűk a mezőny. Nekem idén az 1.8-2.7-es sávban fluktuált a nettóm. Mióta feleségem gyesen és van egy babánk is, azóta volt pár hónap, amikor ennyi kis híján elfogyott. Tudom, hogy őrült soknak hangzik, de hát ez van.
Általában millió körül fogy havonta, a többi megy befektetésekbe, meg a nagyobb utakra teszek félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!