Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkahelyet váltanátok, vagy...

Munkahelyet váltanátok, vagy hogyan kezelnétek a helyzetet?

Figyelt kérdés

6 éve Gyakornokként kezdtem anno a cégnél egyetem alatt. Mindig is jól ment a munka, gyorsan lépkedtem előre.

Így 6 év után most egy viszonylag magas pozícióba kerültem.

Ez sokaknak szúrja a szemét. Annyira, hogy nagyjából egész nap egyedül vagyok már, pletykák keringenek rólam, volt pl novemberben egy program amin ugyan szemtől szembe nem mondtak semmit, de láttam, hogy összenéznek páran, összemosolyognak rajtam.

Nagyon bánt, mert amíg el nem kezdtem fölfelé ívelni, mindenkivel jóban voltam.

Egyedül megyek ebédelni, meg minden ilyesmi.

Nem nagyon értem a helyzetet, mert én mindenkivel rendes vagyok, normális. Nem tudom, hogy ez szimpla féltékenység vagy micsoda de nagyon rosszul érint :/

Elgondolkoztam a váltáson, hiába ível itt felfelé a karrierem.

Mit gondoltok? Nagyon rossz ilyen környezetbe bejárni. Volt 1-2 ember akikkel rendes barátság alakult ki (mai napig), de ők egy ideje már elmentek.

ma 08:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Ignoráld őket, végezd el a dolgod és go haza. Szerintem túl sokan kezelik a munkahelyet szociális körként, abszolút nem erre való.

Inkább a munkahelyen kívüli barátságaid és hobbid ápold.

ma 08:44
 2/4 anonim ***** válasza:
86%
Munkahelyre dolgozni járunk, nem barátkozni
ma 08:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Bár csak én lehetnék egész nap egyedül!!!!

Nézd, ha téged ez fusztrál, akkor váltsál. Viszont nem biztos, hogy a következő helyen nem ez lesz a helyzet.

Én átérzem azt, amiről írsz. Ugyanis nincs bennem csordaszellem, így világéletemben kilógtam a sorból. Iskolában, munkahelyen, mindenhonnan. Lehet, hogy szerencsés alkat vagyok, de én ezekbe soha nem haltam bele.

Volt olyan is, aki felvállalta, hogy a többiekkel ellentétben kedveli a társaságom és elismeri a tudásomat. Ennyi. A többi meg nem számít.

"Munkahelyet váltanátok, vagy hogyan kezelnétek a helyzetet?"

Sejted, hogy én ilyenért nem futamodnék meg. Meg kell tanulni, hogy ezek a dolgok ne téged zavarjanak. Ne legyél gyerek! Nem barátkozni járunk a munkahelyre. Ha meg a te értékrendednek megfelelő emberrel találkozol majd ott (nem irigy), az úgyis a "barátod" lesz.

Tanácsom -> "Leszarom" tabletta beszerzése addig is.

ma 08:56
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi!

Lehet velem van a gond hogy ennyire uavar.:(

Nekem világéletemben megvolt a suliban is, sgyetemen is a kis köröm akikkel jól éreztem magam.

Vannak persze barátaim a munkán kívül, csak jó lett volna ha itt is így lenns. Kiközösítve érzem magam, amit nehezen visel a lelkem.

ma 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!