Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elégedett vagy a karriereddel?

Elégedett vagy a karriereddel?

Figyelt kérdés
Munkáddal, fizetésseddel, azzal, amit elértél.
dec. 8. 18:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
76%
Nem. Ezért is kezdtem el mellette az egyetemet levelezőn.
dec. 8. 18:42
 2/22 anonim ***** válasza:
70%
Igen.
dec. 8. 18:54
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Önmagammal és a teljesítményemmel igen, a munkáltatómmal nem, emiatt január 2-án fel is fogok mondani
dec. 8. 18:56
 4/22 anonim ***** válasza:
79%

Őszintén szólva nem.

Erről nyilván egy részt én is tehetek, nem tagadom, de azért nőként nem a lehetőségek országa vagyunk, főleg vidéken.

Első munkahelyem egy vidéki multi. Eleinte örültem, hogy felvettek kezdőként, ígértek fűt-fát, vadvirágot, de elég hamar rájöttem, hogy zsákutca. Ezzel többen így voltak, kb. 1 évet maradtak a fiatal pályakezdők ezen a helyen. Én is nézegettem más állásokat, de Budapestre kellett volna költözni, nekem ahhoz meg nem volt kedvem. Inkább elmentem szülni. Na, hát onnantól kezdtem el tolni a szopórollert.

A munkahelyemre nem vettek vissza, pont leépítések voltak. Két kicsi gyerekkel annyira nem kapkodtak utánam, végül sikerült egy határozott idejű munkakört megszerezni, amire a határozott idő miatt annyira nem tolongtak. Nyilván itt nem lehetett nagy karriert befutni, mert eleve azért volt határozott, mert eladták a céget, és csak az átmenetre kerestek embert. Szóval lehetett tudni, hogy lejár a szerződésem, és elköszönünk egymástól.

Időközben kiderült, hogy sni-s a fiam, szóval eléggé nehezen ment a beilleszkedés az óvodába. Utána el tudtam helyezkedni egy másik multinál, de megbeszéltem a főnökömmel, hogy délben hazamegyek, mert kb. eddig bírták vele az óvodában.

Aztán elég szépen sikerült felfejlődnie, úgy tűnt egész nap lehet suliban, hurrá, tudok a karrieremre koncentrálni, erre kiderült, hogy rákos vagyok. Örültem, hogy ki nem rúgtak, elég sokat voltam táppénzen. Miután kigyógyultam, megpályáztam egy felsőbbvezetői pozit, meg is kaptam, úgy tűnt szépen alakulnak a dolgaim, csak közben lecserélték a főnökömet, akinek volt már jelöltje a helyemre. Szóval onnan eljöttem, és átmentem egy másik helyre, kezdem a nulláról, egy junior poziban. De már 51 évesen úgy döntöttem, hogy ennyit a karrierépítésről. Most már inkább a nyugdíjat várom.

Amúgy annyira nem keresek rosszul, nettó 700 a fizetésem, a munkakörömet rühellem, de ez van. Most már manager nem akarok lenni, úgy érzem elég volt, meghagyom a fiatalabbaknak. Mondják meg mit kell csinálni, én megcsinálom, ennyi. Ha jobban belegondolok, még szerencsém is volt, mert amennyi bajom volt, sok hasonló nővel beszéltem, akik problémás gyerek, meg betegség mellett egyáltalán nem is dolgoztak.

De azért az egyetemen nem egészen így képzeltem el a jövőmet. Mindegy, elvagyunk, megélünk. Csak azért ne mondják, hogy milyen jól lehet érvényesülni, mert nőként vagy családod van, vagy karriered, ez tény.

Meg ugye az élet nem igazságos.

dec. 8. 18:57
 5/22 anonim ***** válasza:
87%
Nem!
dec. 8. 19:13
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Munkanélküli vagyok!
dec. 8. 19:14
 7/22 anonim ***** válasza:
31%
Ebben az országban csak a fidesz hűbéresi elégedettek , nekik van leosztva minden jó állás!
dec. 8. 19:15
 8/22 anonim válasza:
69%

Nem, sokkal előrébb lehetnék, ha nem lennék lusta!

Persze küzdök ellene! Néha több, néha kevesebb sikerrel...

dec. 8. 19:36
 9/22 anonim ***** válasza:
27%
Igen. Apám rábeszélt, hogy kőművesnek tanuljak 8. után, pedig én szakközépbe akartam menni gépgyártástechnológiai technikusnak + cnc. Hála az égnek, hogy hallgattam rá. Most 26 évesen már vállalkozásom van, havi átlag 1,6-1,7 milliót keresek. CNC-vel talán külföldön közelíteném meg ezt.
dec. 8. 19:40
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nagyon nem. Ha lehetne az elmúlt 20 évet törölném. Amit csináltam mind balul sült el. Néha úgy érzem bármit is csinálhatnék, ugyanez lenne. Pedig tanultam, dolgozok, de mintha megszállt volna a rossz démon.
dec. 8. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!