Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Olyan karriered lett, amilyenr...

Olyan karriered lett, amilyenre iskolás éveidben vágytál? Sikerült elérned az akkor kitűzött karrier célodat?

Figyelt kérdés
Illetve, ha nem abban lettél, amit annak idején szerettél volna, akkor mit csinálsz most helyette. Boldoggá tesz e ez téged.

2022. máj. 22. 11:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Gazdálkodás és menedzsment BSc-m van és Ellátásilánc-menedzsment MSc-m.

Jelenleg programozó vagyok egy nagyobb cégnél.

Mester alatt találtam ki hogy ezzel szeretnék foglalkozni.

2022. máj. 22. 11:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondhatnám de nem bánkódik miatta.

Régen talán túl irreális elképzeléseim voltak.

2022. máj. 22. 11:33
 3/8 A kérdező kommentje:

Hűha! Nem semmi váltás!🙂 Végülis, sosem késő belevágni valami újba, ami később boldoggá tesz!

Anno egy kollégám 25 évesen döntött úgy, hogy szoftverfejlesztő lesz! Raktárban melózott ő is, mint én! Egyszerű szedő volt.

El is végezte a sulit, majd 3 hónapra rá talált melót is. Azóta is sikeres szoftverfejlesztő! Ez volt lassan 7 éve. Munka mellett csinálta meg az 1 éves emelt képzést!

Egy másik srác, aki szintén ott volt kollégám, azóta egy étterem vezetője lett! Kiváltotta a diplomáját a nyelvvizsgájával(akkor meg kellett hozzá), majd szép lassan elkezdett felfelé lépkedni a ranglétrákon.

Mindkét srác kilógott közülünk annak idején. Okosabbak voltak az átlagnál.

2022. máj. 22. 11:42
 4/8 A kérdező kommentje:

Igen, én is nagyot álmodtam magamnak! Aztán, rá kellett jönnöm, hogy ha valamihez abszolút nincs tehetségem, felesleges erőltetnem, mert boldogtalan ember leszek...

Ám, még fiatal vagyok! Sosem késő változtatni!🙂

2022. máj. 22. 11:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok, én is 25 leszek idén. Legjobb kor szerintem váltani, nem késő még de már van tapasztalat máshonnan és nem vagy vakon a világban.

Sok sikert!

2022. máj. 22. 12:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Külföldön diplomáztam.

Egyetem alatt mindig is a kiberbiztonság érdekelt, fel is vettek alapképzés után kiberbiztonág és digitális kriminalisztika MSc-re, de végül az ára miatt kihátráltam utolsó pillanatban és megpróbáltam elhelyezkedni mester nélkül. Egyszerűen sehogy sem jött össze az elhelyezkedés, hónapokig kínlódtam...

Majd Magyarországra költöztem és jelentkeztem két nagynevű multihoz. Felvettek adatelemzőnek, majd rá egy hétre hívott a másik cég, ahova pont kiberbizti területre vettek volna fel 😅

Végül nem váltaztottam a döntésemen, de ha ők szólnak előbb, akkor most ott dolgoznék, abban amiben évek óta szerettem volna.

De nem bántam meg nagyon jó helyem van itt, és talán a sors is így akarta. Ezek után lehetőségem lesz nyitni az adattudomány felé is legalább.

Ahhoz képest elég más foglalkozást választott nekem a sors, hogy egészen kiskorom óta szakács szerettem volna lenni😅

A végleges célom még nem értem el természetesen, de meg vagyok elégedve a jelenlegi helyzettel, ettől csak jobb legyen😊

2022. máj. 22. 15:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem jobb, mint amiről álmodtam, nem az én érdememből, hanem a piac változása miatt. Már ~8-10 éves kor körül kezdett kialakulni, hogy szoftverfejlesztés fog érdekelni, azt meg ma nem igazán kell részletezni, hogy mekkora potenciál, megbecsülés és fizetések vannak ebben a szakmában.
2022. máj. 22. 18:41
 8/8 A kérdező kommentje:

Én is mindenkinek sok sikert kívánok!

Ó! Azt ne bánjad, hogy nem lettél szakács! Dolgoztam benne néhány hónapot, bőven elég is volt!😅 Rabszolgamunka, ahol egy dagadt s*ggfej ordibál mindenkivel egész nap...

Bizony, a szoftverfejlesztő az a jelen - és a jövő szakmája! Egy olyan szakma, amiben állandó a fejlődés és mindig el lehet vele helyezkedni!

2022. máj. 23. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!