Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Közgazdászok, akik már dolgozt...

Közgazdászok, akik már dolgoztak Mester előtt is! Az MA diploma megszerzése mennyire dobta meg a karriereteket?

Figyelt kérdés

2022. máj. 2. 11:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy én leszek a releváns válasz:

Mérnök BSC után csináltam közgazdasági MSC-t, ezzel egyből vezető lettem

2022. máj. 2. 11:52
 2/8 anonim válasza:
#1 Milyen mérnök vagy, és milyen közgazdasági msc-t csináltál?
2022. máj. 2. 17:53
 3/8 anonim ***** válasza:

Azért a két szak akkor nem eshetett annyira távol egymástól mert kellett hozzá valamennyi átfedés, hogy egyáltalán felvegyenek mesterszakra. Ha az alapszak teljesen más lenne, fel sem vehetnének a törvény szerint.

Egyből vezető? Valami kis Kft-nél?

Vagy már a mérnök BSC-vel évek óta dolgoztál és utána végeztél el egy közgáz MSC-t, hogy vezető legyél? Ez utóbbi reális.

2022. máj. 3. 11:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
#3-as, ne legyenek illúzióid. Vannak olyan közgazdász mesterszakok, ahová boldog-boldogtalant felvesznek. Én pl. vállalkozásfejlesztést végeztem, a csapat fele mérnök volt. Mivel a matekos tárgyakból volt elég kreditjük, meg volt egy-egy félév mikromakro meg menedzsment, minden további nélkül felvették őket. Nem is volt sok értelme a mesternek, mert mi (közgazdászok) már javarészt tanultuk azokat a tárgyakat, amik voltak, ők meg egy kukkot se értettek belőle, mert nem voltak alapozó tárgyaik.
2022. máj. 3. 11:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

#2: Közlek BSC, Ellátásilánc MSC

#3: Valóban nem esik messze egymástól, inkább a szervezeti tagolás sajátossága miatt közgáz szak, be lehetne sorolni ha nagyon akarnánk mérnöki területre is.

Igen, egyből vezető, az MSC után, lehet nem volt egyértelmű. BSC mellett is már dolgoztam szakmában. Levelezőn csináltam az MSC-t, és ha nem is szigorú feltétel volt, de a munkahelyemmel ez volt a megállapodás a karrierépítést tekintve, hogy az MSC elvégzése után kapom a kinevezést. Így is lett. Egyébként nem kis kft., multi

2022. máj. 3. 12:02
 6/8 anonim ***** válasza:

És hány éves voltál ekkor?

Hány év munka volt már mögötted?

2022. máj. 3. 12:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

#6: 4 év tapasztalattal, 29 évesen kezdtem az MSC-t

2022. máj. 3. 13:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Értem, köszi, így tiszta sor.
2022. máj. 5. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!