Közgazdászok, akik már dolgoztak Mester előtt is! Az MA diploma megszerzése mennyire dobta meg a karriereteket?
Nem biztos, hogy én leszek a releváns válasz:
Mérnök BSC után csináltam közgazdasági MSC-t, ezzel egyből vezető lettem
Azért a két szak akkor nem eshetett annyira távol egymástól mert kellett hozzá valamennyi átfedés, hogy egyáltalán felvegyenek mesterszakra. Ha az alapszak teljesen más lenne, fel sem vehetnének a törvény szerint.
Egyből vezető? Valami kis Kft-nél?
Vagy már a mérnök BSC-vel évek óta dolgoztál és utána végeztél el egy közgáz MSC-t, hogy vezető legyél? Ez utóbbi reális.
#2: Közlek BSC, Ellátásilánc MSC
#3: Valóban nem esik messze egymástól, inkább a szervezeti tagolás sajátossága miatt közgáz szak, be lehetne sorolni ha nagyon akarnánk mérnöki területre is.
Igen, egyből vezető, az MSC után, lehet nem volt egyértelmű. BSC mellett is már dolgoztam szakmában. Levelezőn csináltam az MSC-t, és ha nem is szigorú feltétel volt, de a munkahelyemmel ez volt a megállapodás a karrierépítést tekintve, hogy az MSC elvégzése után kapom a kinevezést. Így is lett. Egyébként nem kis kft., multi
És hány éves voltál ekkor?
Hány év munka volt már mögötted?
#6: 4 év tapasztalattal, 29 évesen kezdtem az MSC-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!