Logisztikai technikus OKJ vagy egy nyelvszakos MA diploma?
Üdv!
Jelenleg egy nyelvszakon (orosz) végeztem egyetemen,tehát rendelkezem egy középfokú orosz valamint egy felsőfokú angol nyelvvizsgával. Gondolkoztam, hogy maradok mesterképzésen, hiszen úgy egy felsőfokú nyelvvizsgát is ingyen tudnék szerezni, azonban rájöttem, hogy a logisztika is érdekelne, valamint, hogy efelé irányban kéne elindulnom, hiszen tudtommal a logisztikában egyrészt fontos a nyelvtudás is. A kérdésem tehát az lenne, hogy inkább végezzek el egy logisztikai OKJ-t, hogy ha ebben szeretnék elhelyezkedni és ezáltal szereznék egy szakmát, vagy végezzem el az MA-t, hogy ezáltal egy biztosabb nyelvtudást szerezzek?
Nekem van okj-s, logisztikai ügyintéző szakmám. Igazából már egy angol középfokkal felvesznek a legtöbb helyre de ilyen tudással simán ami neked van, en most kezdtem el tanulni az angolt remelem hamar vegzek vele...
Szoval erdemes, ha utana van meg kedved egy targoncas jogsit is rakj melle es akkor olyan bomba biztos leszel mint a huzat :)
Nem tudom lany vagy-e de azoknak is van jogsi soknak.
Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!