A Mekiben építed a karriered? Ha igen, miért pont azt választottad?
Figyelt kérdés
#Meki, karrier,
2020. aug. 8. 16:39
1/5 anonim válasza:
Sajnos ott, mert nem sok helyre vettek volna fel, és azok közül még ez volt a legjobb opció. (Elcsesztem a tanulmányaimat, és olyannak tanultam, amire nincs kereslet.)
2/5 anonim válasza:
Én ugyan nem ott,hanem a konkurens cégnél kezdtem..mert nem vettek volna fel máshova kisgyermekesként..De jól jött tapasztalat szerzésnek a következő munkahelyhez,és most megint keresek munkát.Szerintem tapasztalat szerzésnek nagyon jó a meki és társai.
3/5 anonim válasza:
Ehhez képest Sopronban az imént 400 ezres fizuért láttam pincér illetve Szakács állást. Nem beszélve az ingázási lehetőségekről. Azért itthon is lehetne jobb lehetőségeket találni.
5/5 anonim válasza:
Én is rá leszek utalva a mekire (már ha felvesznek oda egyáltalán), mert más opció már nem maradt számomra. Sajnos én is egy értéktelen diplomával rendelkezem, ráadásul a képességeim sem érik el azt a szintet, ami szükséges lenne, szóval maradnak a betanított egyszerű, "hülyebiztos" munkák. Kicsit félek, hogy ki fognak nézni, hogy 25 évesen a mekibe megyek, miközben a legtöbben diákmunkások, de mást nem tehetek sajnos, legalább nem halok éhen. A pénztárgépet azért remélem megtanítják kezelni vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!