Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mivel érted el a karrieredben...

Mivel érted el a karrieredben az áttörést? Amivel sikerült kiemelkedni, sikerült jobbnak lenni, amitől profinak érzed magad?Mi az ami segített? Hol volt az átütő siker?

Figyelt kérdés
Több éve dolgozom a szakmámban, nagyon szeretem. Úgy érzem jó vagyok, de nem a legjobb, és messze vannak tőlem jobbak is.Sokszor úgy érzem mindent megteszek többfele próbálom fejleszteni magam, de nem tudom mi hiányzik, mi az a plusz. Amúgy ez egy kezmuves szerű szakma.Most szülés után ujra kezdtem, mindenre elszánt vagyok. Talán az önbizalmamat kellene még fejleszteni.

2022. jún. 19. 23:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Contractor lettem
2022. jún. 20. 05:52
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a nyelvtanulás hozta meg az áttörést.

Amikor már a negyedik idegen nyelven tudtam folyékonyan beszélni elkezdtek jönni a jobb ajánlatok.

2022. jún. 20. 08:55
 3/10 anonim ***** válasza:
kicsit általános, amit írsz, így nehéz válaszolni. minden szakmában, mindenkinek más hozhat "áttörést". Talán éppen az a problémád, hogy nem tiszta, mire vágysz. Vélhetően mindig lesznek olyanok, akiket jobbnak fogsz érezni magadnál, de erre koncentrálni félig üres pohár. Inkább azt nézd meg, mivel lehetsz elégedett, miben vagy jó, és miért nem érzed ezt megfelelőnek. Ha konkretizálod, akkor megvan, mit kell fejlesztened.
2022. jún. 20. 10:06
 4/10 anonim ***** válasza:

Hosszú lesz bocsi.

Elmentem Sparba kasszasnak, aztán 1 ev se telt el es főkasszas lettem, aztán ra 3 hónapra műszakvezeto.

Mindezt szakma nélkül (elado szakma nélkül), 20 évesen.

Nem terdeltem, nem bujtam a főnök se**ebe sem.

Egyszerű alazat, es kitartas volt bennem.

Mindent érdeklődve figyeltem.

Pl nem volt a pékségen senki, oda mentem segítettem, es aztán ott maradtam. Kitanultam mindent (arurendeles, leltár, kódok stb), (közben a csemegen is voltam) így egyszerre tanultam a csemegét, es a pékséget. Azt is kimaxoltam.

Aztán kérdezték mit akarok? Mondtam hogy feljebb lépni, akár főnökke. Több se kellett.

Rendeleseket en adtam le (hatalmas Interspar volt amúgy), en vettem át, terület vezető jött, odahivtak engem is.

Jott a Kamion, vegyem at, az en felelossegem. Először kicsi kamion, aztán b@szott nagy kamion. Aztán jött az iskola, tanultam, közben pakoltam, kasszaztam, árut rendeltem, pékségen sütöttem stb.

K*rv@ fáradt voltam, volt hogy napi 20 km-ert sétáltam le. Összesen 2 évet húztam le, aztán leleptem mert főnök váltás volt. Az elozovel megbeszéltük a fizu emelest (elég jo pénz lett volna akkoriban), kb 2 hetet vártam, az uj főnök látta hogy wc - re menni sincs időm konkrétan. Majd mikor megkerdeztem hogy akkor a fizuemelessel, es eloleptetessel mivan, azt mondta hogy mit képzelek én magamról, itt minimum 5-10 ev utan lehetek valaki, ne képzeljem magam csodabogarnak,10.000 forintot bruttóban tud adni (mintha az ő pénze lett volna).

Fogtam magam, atoltoztem, leraktam a munkaruhat, kártyát, es eljottem. Hosszú lett bocsi, de tényleg alazat, kíváncsiság, es azért egy kicsit smuzolni is kell...

2022. jún. 21. 00:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Külföldre mentem egy nagy tech céghez.
2022. jún. 21. 00:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, mint irtam ez egy kezmuves szeru dolog, tehat nincs fonokom en vallalkozo vagyok lassan 10 eve, csak kozben szultem..tehat nem kell senkinek hizelegnem halisten. Olyasmire gondoljatok, hogy pl. dekoraciokat keszitek es arulok, jol megy az uzlet de nem nekem megy a legjobban a varosban a kezmuvesek kozott.
2022. jún. 22. 00:05
 7/10 A kérdező kommentje:
4es biztos pletykaltak rolad hogy lefekudtel a fonokkel, mindig ez van. Mindenesetre jol kicsesztek veled sajnalom....
2022. jún. 22. 00:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Webshopot és másfajta marketinget érdemes kipróbálnod.
2022. jún. 22. 00:34
 9/10 anonim ***** válasza:
2022. jún. 22. 14:37
 10/10 anonim ***** válasza:
4 vagyok. A főnök nő volt 😁
2022. jún. 22. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!