Sikeresnek mondható valakinek a karrierje, ha nyugdíjas koráig mindvégig ugyanazon a helyen dolgozott?
Melyik szempont szerint?
Kinek mit jelent a sikeres karrier?
Nem tudom, hogy sikeresnek számít-e, de mindenképp tiszteletre méltó. Épp ma került a kezembe egy olyan önéletrajz ahol ilyenek voltak:
2016.oktober-2017.február
2017.-március-2017.június
2017.június-2018.december ....
Igencsak elgondolkodtam azon, hogy vajon kivel volt a probléma? Ezzel a sok munkahellyel vagy az egyénnel? Szerintem ez egy nagyon szép dolog és szeretnék én is ilyen elhivatott lenni a szakmámmal kapcsolatban. A sikeresség pedig mindenkinek mást jelent.
Válaszoltam már rá, de akkor kifejtem jobban.
"Melyik szempont szerint?"
Én szakmai nézőpontból kérdezem. (Nem tudom, hogy milyen szempontokra gondolsz, egyáltalán milyenek vannak.) Tehát sikeres karriert futott-e be valaki szakmailag, ha - maradjunk a vasutas példánál - a MÁV-nál kezdett és nyugdíjba is onnan ment 40-50 év után.
"Kinek mit jelent a sikeres karrier?"
Hát, pont ez lenne az indoklás. Leírod, hogy szerinted sikeres-e és hogy miért gondolod így. Erre mit kéne válaszolnom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!