Mely szakmának/foglalkozásnak van nagyobb tekintélye manapság?
Én a burkolóra szavazok. Próbálj meg egy profi burkolót szerezni, amelyik még ebben az évben eltudja vállalni a munkát. Persze kóklert találsz.
Még néhány év és az lesz, mint a pénznyelő című vígjátékban😄, mikor asztalost keresnek. De már tulképp most is az van.
Êpìtoiparban vagyok mérnök. Egy jó komuves,ács,burkoló simán megkeres annyit mint én
. Vállakozokent még többet is
. Én nem nézném le a keresett szakmákat.
Szavazatok alapján idáig eldőlt:
egy burkoló (akinek a legkevesebbet kell kb gógyiznia, általában kisegítőből kerülnek szakmunkásba) értékesebb tagja a társadalomnak, mint egy orvos, tanár, nővér.
Ti tényleg azt gondoljátok, hogy a burkoló az van ugyanolyan fontos tagja a társadalomnak, mint egy orvos, aki életeket ment? Melyik tekintélyesebb szakma? Nyilvánvalóan az orvos, és nem tudnék neked kapásból egyet sem mondani, amelyik ezt megelőzi.
Nem a fizetésről volt szó, meg arról hogy szerintetek ki mivel keresi hülyére magát, hanem a tekintélyről, márpedig aki életeket ment, gyógyít, az számomra sokkal nagyobb tekintélyt érdemel mint egy burkoló, vagy festő, lakatos stb. Nem ezeket a szakmákat leszólva, de azért gondolkodjatok már...
7, és melyik keres többet? Kinek kell kuncsorogni, hogy jöjjön?
Bizony a burkolónak, aki beállít majd szakadt ruhában, kócos hajjal, pálinkás lehellettel, és te a lábád fogod csókolgatni, hogy megjelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!