24 évesen megbántam az egyetemet? Túl késő mást tanulni?
24 évesen te még nagyon fiatal vagy, elöted az egész élet. Soha nem késő valami újat megtanulni.
Én speciel, 34 évesen kezdtem el újszakmát tanulni, 38 éves vagyok és jelenleg is abban dolgozom.
Sok sikert!
Dehogy van 24 évesen kocsi meg ház. Max életre szóló hitelből, vagy öröklés.
Még simán válthatsz,és még vissza is, ha mégsem jön be.
Nagyon késő, hiszen innentől már csak 45-50 évet fogsz munkával tölteni /s
Háza 24 évesen önerőből senkinek sem lesz, picit durva leszek, de tényleg nem biztos, hogy erőltetni kell a gazdasági területet ha ilyeneket nem látsz át, és ilyeneken húzod magad.
Az építőipar viszont addig vicces, amíg magadnak csinálod, hobbiból. Elég hamar bele lehet fásulni, főleg, ha majd reggel 5-kor várod a minuszokban a platóst ami bűzlik a cigi és energiaital szagtól, vagy amikor a 40 fokba perzselődsz nyáron egy földmunka közepén. Ősszel és tavasszal csak az szar, hogy elképesztően ciklikus az ipar és vagy halálra dolgozod magad hétvégén és hétköznap este is, vagy otthon ülsz hetekig, mert nincs munka.
Ha szeretsz barkácsolni, tanulj ki valami magasabb hozzáadott értékű szakmát, de azért egy egyetemi diplomával ne gipszkartonozni menj el, mert azt a 8 általánosos cigánygyerek is megcsinálja, és szebben mint te, mert ennyi idősen már van vagy 6 év tapasztalata.
#3 Milyen magasabb hozzáadott értékű szakmára gondolsz például?
Igen a szülőfalumba van, aki kamionozok van aki segédmunkás és 24-25 évesen házuk van. Én egy pici somogyi faluról beszélek, ott nem 30 milliótól kezdődik egy ház.
4)
3) vagyok
A magasabb hozzáadott értékünk pl a gázszerelő, erősáramú villanyszerelő, speciális hegesztő szakember.
Amiket említettél, hogy gipszkarton, festés, de még a burkolás is, nem lenézni akarok senkit, de ha volt eszed, türelmed, segged végigcsinálni egy alapképzést, akkor visszalépés lenne, mert látod, te is hamar belejöttél. Egy erősáramú villanyszerelő meg nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!