Aki az NKE-re járt, más is megbánta, hogy ezen az egyetemen szerzett diplomát?
Figyelt kérdés
Alacsony fizetés, versenyszférába nem vesznek fel, vállalkozni nem lehet,2020. aug. 30. 23:40
1/19 anonim válasza:
Versenyszférába amúgy se vesznek fel ha nem ismersz senkit. Ha nem akarsz csóró lenni, akkor menj külföldre, na ott van verseny szféra.
2/19 A kérdező kommentje:
Közszolgálati ösztöndíjas képzés után jópár évig nem lehet külföldre menni...
Egy piacképes diplomával felveszik az embert versenyszférába
2020. aug. 31. 00:29
3/19 anonim válasza:
"""piacképes diplomával"""
Te még gyerek vagy, még akkor is, ha elmúltál 18.
4/19 A kérdező kommentje:
Nem értem mi bajod van.. Te most azt akarod mondani, hogy minden diploma értéktelen protekció nélkül?
2020. aug. 31. 00:32
5/19 anonim válasza:
Majd ha kilépsz a nagyvilágba, akkor rájössz. De inkább csak kívánni tudom neked, hogy legyen eszed és amikor tudod hagyd el a süllyedő hajót.
6/19 anonim válasza:
Igen mert mindenki fidess bérencnek tart emiatt. Azt hiszik a köpcös hátsóját nyaltuk ott. Rossz nersevik képző.
7/19 anonim válasza:
Nem piacképes, mert sggnyalószakon végeztél.
8/19 anonim válasza:
"vállalkozni nem lehet". Már miért ne lehetne?
9/19 anonim válasza:
Nem ott végeztem, de a fősulit, ahol diplomáztam két évvel később behúzta az NKE. Nem bántam meg, hogy ott tanultam és ahogy hallom az oktatás színvonala és az elhelyezkedési ráta azóta sem annyira rossz. Nagyon sok jó barátság köttetett az egyetemen, senki nem panaszkodik. A kb. 8 fős társaságból egy személy dolgozik állami szférában, ő sem bértábla alapján kapja a fizetését, mert hogy többet lehet ugye adni, csak kevesebbet nem. :) Mindenki más versenyszférában dolgozik nagyjából, nem rossz fizetésért.
10/19 A kérdező kommentje:
Miből? Nem ad olyan tudást amivel vállalkozni lehetne, értéket lehetne teremteni..
Milyen szakon végeztél?
2020. aug. 31. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!