Aki az NKE-re járt, más is megbánta, hogy ezen az egyetemen szerzett diplomát?
Figyelt kérdés
Alacsony fizetés, versenyszférába nem vesznek fel, vállalkozni nem lehet,2020. aug. 30. 23:40
12/19 A kérdező kommentje:
Az más..
Én köziges részre gondoltam
2020. aug. 31. 16:20
14/19 anonim válasza:
Baromság, aki akar az tud... Csak a gyáva és tehetségtelen megy külföldre... "Mert ott van lehetőség" itt is van csak kreatívnak kell lenni.
15/19 A kérdező kommentje:
Hova mész NKE-s diplomával? Közigazgatás nettó 150-ért.
Én is azon gondolkodom már elmegyek szakmát tanulni
2020. szept. 1. 13:40
16/19 anonim válasza:
Amikor jelentkeztél nem tudtad? Most kezdesz el csodálkozni...? Válassz mellé vmi mást is. Én is azt csinálom... 😴
17/19 A kérdező kommentje:
18-20 évesen naiv mèg az ember, nem tudja mit kezdjen az életével. Az egyetem jónak tűnt, érdekes volt, de a gyakorlat más. Én sem gondoltam volna hogy bérminimumért fogok aktákat tologatni.
Ezzel meg nem lehet külföldre menni, versenyszférában sem nagyon ismerik el.
2020. szept. 1. 13:59
18/19 anonim válasza:
Kezdőként senki nem kap nagy fizetést.
19/19 A kérdező kommentje:
Az lehet, de közigazgatásban nem is fog emelkedni a béred, akkor sem fogsz többet kapni ha 20 éve ott dolgozol.
Azért egy piacképes diplomával meg lehet jó kezdődizetést kapni.
2020. szept. 1. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!