Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van itt köztetek olyan, aki...

Van itt köztetek olyan, aki megbánta, hogy nem informatikai szakra ment egyetemen?

Figyelt kérdés
Ha igen, mikor realizáltad? Váltottál szakot, netán maradtál?

2020. júl. 4. 12:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Elvégeztem, dolgoztam 10 évet abban, ami tévedés volt. Most megyek és megcsinálom, amit akkor kellett volna.
2020. júl. 4. 12:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 6 évig tanultam informatikát, középiskola elején még úgy gondoltam hogy nagyon szeretnék valami informatikai irányon továbbtanulni de 6 év után úgy megutáltam hogy gazdasági szakon tanultam tovább egyetemen és nem bántam meg eddig legalábbis. Amúgy Informatikai rendszerüzemeltető OKJ képzést raktam le a hálózatos rész ment(router, switch beállítás) de a C++, java, php nem mentek szóval ez miatt is döntöttem végül a gazdasági kar mellet.
2020. júl. 4. 16:42
 3/9 anonim ***** válasza:
28%
Igen. 20 évesen jöttem rá de már előrehaladtam a másik tanulmányommal szóval nem váltottam.
2020. júl. 4. 21:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
megbántam, közgazáz egyetemen vagyok és prg tanfolyamokat csinálok. de befejezetm a közgázt is ha már időt pénzt és energiát szántam rá
2020. júl. 16. 21:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Négy évi tanultam szakközépbe az infot. Az elején nagyon szerettem, de a végére megutáltam. Így pü-számvitel irányba mentem tovább. Hat év után rájöttem, hogy ez nem teljesen az én világom. Idén jelentkeztem gazdinfora, így ötvözöm a gazdasági- és informatikai ismereteket.
2020. júl. 23. 12:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát jobb lett volna... jóval 30 után jöttem rá, de már nem fogtam bele, úgy éreztem késő.
2020. júl. 24. 22:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Meg. Pedig vonzott az is. Helyette az építőipart választottam mérnökként. Kb minden téren az infos karrier ellentetje.
2020. aug. 3. 06:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én arra mentem de megbántam
2020. aug. 11. 16:09
 9/9 anonymousreview60 ***** válasza:
#8: Miért?
2020. nov. 9. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!