Van itt köztetek olyan, aki megbánta, hogy nem informatikai szakra ment egyetemen?
Figyelt kérdés
Ha igen, mikor realizáltad? Váltottál szakot, netán maradtál?2020. júl. 4. 12:15
1/9 anonim válasza:
Igen. Elvégeztem, dolgoztam 10 évet abban, ami tévedés volt. Most megyek és megcsinálom, amit akkor kellett volna.
2/9 anonim válasza:
Én 6 évig tanultam informatikát, középiskola elején még úgy gondoltam hogy nagyon szeretnék valami informatikai irányon továbbtanulni de 6 év után úgy megutáltam hogy gazdasági szakon tanultam tovább egyetemen és nem bántam meg eddig legalábbis. Amúgy Informatikai rendszerüzemeltető OKJ képzést raktam le a hálózatos rész ment(router, switch beállítás) de a C++, java, php nem mentek szóval ez miatt is döntöttem végül a gazdasági kar mellet.
3/9 anonim válasza:
Igen. 20 évesen jöttem rá de már előrehaladtam a másik tanulmányommal szóval nem váltottam.
4/9 anonim válasza:
megbántam, közgazáz egyetemen vagyok és prg tanfolyamokat csinálok. de befejezetm a közgázt is ha már időt pénzt és energiát szántam rá
5/9 anonim válasza:
Négy évi tanultam szakközépbe az infot. Az elején nagyon szerettem, de a végére megutáltam. Így pü-számvitel irányba mentem tovább. Hat év után rájöttem, hogy ez nem teljesen az én világom. Idén jelentkeztem gazdinfora, így ötvözöm a gazdasági- és informatikai ismereteket.
6/9 anonim válasza:
Hát jobb lett volna... jóval 30 után jöttem rá, de már nem fogtam bele, úgy éreztem késő.
7/9 anonim válasza:
Meg. Pedig vonzott az is. Helyette az építőipart választottam mérnökként. Kb minden téren az infos karrier ellentetje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!