Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha lenne havi nettó 1 millió...

Ha lenne havi nettó 1 millió forint keresetetek, hogyan osztanátok be?

Figyelt kérdés

Mennyit raknátok félre lakásra, nyugdíjra, mennyit szánnátok szórakozásra, hobbira, kajára, stb. Mindezt hány fővel számolva, hány évesként, milyen neműként?

Akinek van ennyi, az hogyan csinálja most?

nov. 3. 12:47
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
55%

#13 "a fizum jelentős részét luxus márkákra költöm"

Tehát pojáca vagy. Gratulálok!

"Megtakarítani nem nagyon szoktam, szerintem megtakarítani ráérek majd ha idősebb leszek"

Ennek az ostobaságnak a hozadéka majd akkor fog kegyetlenül pofán vágni, amikor valami miatt átmenetileg nehéz helyzetbe kerülsz, mert pl elveszted a munkádat vagy hosszabb időre lebetegszel/megsérülsz valami balesetben.

De legkésőbb úgy 50 évesen, amikor majd rájössz, hogy fiatalabb korban sokkal kevesebb megtakarítás is elég lett volna, hogy jó tőkét halmozz fel.

nov. 3. 17:54
 22/35 anonim ***** válasza:
41%
Akkor csak úgy gondolod vicces fogyatékosként viselkedni, vagy mit érzel ilyenkor?
nov. 3. 17:55
 23/35 A kérdező kommentje:
Légyszi, most kivételesen ne egymással vitázzatok gyakorin, a kérdésre válaszoljatok, kérlek.
nov. 3. 18:05
 24/35 anonim ***** válasza:
55%
#13: egymillió alatti fizuból te biztos nem költesz luxusmárkákra, mert ahhoz ez nagyon nagyon kevés, úgy is mondhatnánk, hogy álmodik a nyomor, vagy hogy cool story bro
nov. 3. 18:41
 25/35 anonim ***** válasza:
27%

1600 eur megy megtakarításra fixen minden hónapban, a többiből élek

(természetesen hülye lennék magyarba lakni)

nov. 3. 19:09
 26/35 anonim ***** válasza:
36%
upd: és nekem csak jó ha emelkedik az euró ez a vicc, ti magatoknak megszavazzátok a szopatást-nincstelenséget, aki meg tele van lóvéval vígan megvesz mindent...
nov. 3. 19:18
 27/35 anonim ***** válasza:
24%
verdd ki az euró erősödésére haver
nov. 3. 19:23
 28/35 anonim ***** válasza:
62%
Kb. 250-300 körül költenék, a többit megtakarításba, befektetésbe tenném.
nov. 3. 19:36
 29/35 anonim ***** válasza:
Akkor sem nagyon szeretnék 250-E felett vagy úgy esetleg 350-E felett költeni, tehát megpróbálnék meghúzni egy határt és azzal már gyűjthetnék nyaralóházra. De kizártnak tartom, hogy - nagyon extra eset kivételével - annyit költenék. Így is megvan mindenem és járom az országot.
nov. 3. 20:10
 30/35 anonim ***** válasza:
51%

Kicsivel többet keresek de külföldön élek ahol szinte minden drágább.

Nagyjából így tudom lebontani a költségeket.

Lakhatás: 285.000ft

Kaja: 2 felnőtt 1, kisgyerek 170.000 ft

Rezsi: telefon, internet, közművek 80.000 huf

Autó költségek: hitel, biztosítás, tankolás 210.000 ft

Az autókra továbbá éves adót be kell fizetni ami kb 80-100.000 forint de ezt befizetem egyszerre.

Ezek nagyjábol a költségek. Szórakozni nem járunk, nem dohányzunk, nem iszunk. A ruházkodást, gyerek játékai meg ilyeneket nem tudom lebontani havi szintre mert nem midnen hónapban vesszük ezeket és amúgy sem költünk nagy összegeket erre. Az autó karbantarást sem tudom meghatározni. Most vettem új aksit, az volt 60 ezer ft, meg kellett valamit cserélni rajta és azért fizettem kb 160at.

Magyarországon ezeket még olcsóbban kihoznánk mert itt kint minden drágább, csak nem keresnék ugyan ezzel a munkával 1 millio felett.

nov. 4. 03:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!